FK BSK od Vučića očekuje pomoć za mlade fudbalere

Bujanovac, 8. mart 2023. (Foto arhiva) – Mladi igrači i uprva FK BSK očekuju da će u subotu dobiti priliku da se sastanu sa predsednikom Vučićem, kome žele da predoče probleme sa kojima se suočavaju. Uoči posete predsednika Srbije Bujanovcu, koju su najavile Bujanovačke, FK BSK je našem portalu dostavio saopštenje koje prenosimo bez ikakvih intervencija:

Vučiću u Prohoru dres BSK za malog Vukana

Dečaci mlađih kategorija Fudbalskog kluba BSK iz Bujanovca sa rukovodstvom kluba spremaju se za posetu Predsednika republike Srbije Aleksandra Vučića. Fudbalski klub BSK iz Bujanovca broji preko 120 deteta u mlađim kategorijama i jedna je od svetlijih tačaka u našem gradu. Iz rukovodstva fudbalskog kluba  se nadaju poseti  predsednika koji u subotu dolazi da obiđe radove u školi Branko Radičević.
Na proslavi 950. godina Manastira Prohor Pčinski mladi fudbaleri BSK-a su imali prilike da razgovaraju sa Predsednikom i tom prilikom su mu pokloili dres našeg kluba. Kasnije je na društvenim mrežama tu vest podelio i sam Predsednik. Nadamo se da ćemo opet imati priliku da lično razgovaramo sa Predsednikom koji nam je obećao pomoć. Prilikom prve posete u manastiru Prohor Pčinski imali opstrukciju na lokalnom nivou ali smo  ipak  ideju spoveli u delo i videli se lično sa Predsednikom. Mi se bavimo sportom. Sredstva su neophodna da bi sve selekcije nastavile svoja takmičenja, infrastruktura nam je u lošem stanju. Čekacemo predsednika jer nam je pomoć neophodna. Cilj nam je da ova deca imaju uslova za  takmičenje kao i generacije koje tek treba da igraju na našem stadionu

Vučić na jugu kreće sa formiranjem Narodnog pokreta Za državu

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *