Da pomognemo Predragu iz okoline Bujanovca kome je izgorela kuća

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 10. mart 2023. U kući Predraga Jovanovića (21) u selu Buljesovce kod Buštranja juče je izbio požar koji je prozrokovao toliku štetu da je Predragu i njegovoj porodici neophodna pomoć humanih ljudi. Ovaj mladić jedini ima stalan posao u četvoročlanom domaćinstvu, koje čine njegova majka, baka i mlađi brat (17). Zbog loše materijalne situacije apelovao je na sugrađane da im pomognu koliko mogu.

-Juče popodne zapalio se odžak u našoj porodičnoj kući, plafon u jednoj sobi je potpuno izgoreo i pao, kao i tavan, tako da je sad ta trećina kuće, koja je zahvaćena požarom, potpuno nefunkcionalna za život – objašnjava Jovanović za naš portal.

Predragova primanja nisu dovoljna ni za izdržavanje porodice, a kamo li za renoviranje kuće i saniranje štete izazvane požarom.

Preko Bujanovačkih je apelovao na građane da, ako su u mogućnosti, pomognu novčanim sredstavima kako bi što pre rešio problem i sanirao oštećenja na kući.

Uplate možete izvršiti na broj žiro računa 340-32570677-73, a za više informacija možete se obratiti Predrag Jovanoviću na broj telefona 065 46 15 772.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *