Na Vučićevom mitingu u Vranju i oko 400 Bujanovčana

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 10. mart 2023. Na miting predsednika Srbije Aleksandra Vučića sutra u Vranju ići će i Bujanovčani u organizaciji lokalnog odbora Srpske napredne stranke (SNS). Šef naprednjaka u Bujanovcu i narodni poslanik Nenad Mitrović kaže da će za Vranje krenuti 350-400 građana.

Mitrović insistira da će na miting ići svi građani koji to žele, a ne samo članovi stranke.

-Organizovali smo odlazak na miting za sve građane koji žele da čuju i vide predsednika Vučića, neće ići samo naprednjaci, odnosno članovi stranke – kaže Mitrović.

Bujanovačke su juče javile da će miting biti održan u sportskoj hali u Vranju od 11 časova, nakon čega će Vučić posetiti Bujanovac i obići nedavno rekonstruisanu školu „Branko Radičević“.

Potvrđeno iz Predsedništva: Vučić dolazi u Bujanovac (agenda)

Na pitanje da li će dočekati predsednika u Bujanovcu Mitrović kaže da je on sutra u Vranju.

-Još uvek nemam raspored pa ne mogu da kažem da li ću i ja biti u Bujanovcu kada dođe predsednik. Ono što je sigurno je da ću biti u Vranju sa svim ostalim građanima Bujanovca koji će doći da pozdrave predsednika – kaže narodni poslanik.

Po njegovim rečima, na mitingu će građani čuti od predsednika sve vezano za formiranje pokreta koji će se baviti, kako kaže, odbranom Srbije.

Vučić na jugu kreće sa formiranjem Narodnog pokreta Za državu

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *