Previranja u SNS: Aleksić traži smene u Veterinarskoj i Domu zdravlja, Mitrović kaže da svako u stranci ima pravo na komentar

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 15. mart 2023. Potpredsednik Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu Milovan Aleksić nezadovoljan je radom direktora Veterinarske stanice Bujanovac Miodraga Milkovića i direktorke bujanovačkog Doma zdravlja dr Daliborke Pavlović i na sednici odbora je predlagao njihovu smenu, saznaju Bujanovačke od lokalnih naprednjaka. Aleksić nije želeo da komentariše ove navode, a šef SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović kaže da zvaničnog zahteva nije bilo, ali i da svaki član odbora može da iznese svoje mišljenje na sednici.

Aleksić direktorima navodno zamera što se nisu dovoljno angažovali za interese stranke čijom zaslugom su na sadašnjim pozicijama – Milković više godina, dr Pavlović od 2020. godine, već im je lični interes na prvom mestu.

Dr Daliborka Pavlović

-To uopšte nije bio predlog na sednici odbora, o kojem bi se članovi izjašnjavali. Dakle, nije bilo takvog zahteva po kojem bi diskutovali, pa se izjašnjavali glasanjem – kaže Mitrović za Bujanovačke.

Po njegovim rečima, svaki pojedinac može da komentariše nešto i on na to ne može da utiče.

Mitrović je ocenio da plasiranje ove priče ima za cilj da destabilizuje koaliciju okupljenu oko SNS u Bujanovcu, ali da to neće uspeti, jer su odnosi unutar koalicije dobri i stabilni.

-To ste mogli da vidite i prilikom posete predsednika Vučića Bujanovcu, čemu su prisustvovali svi članovi naše koalicije – naglašava on.

Miodrag Milković

Upravo je Milković kao šef Ujedinjene seljačke stranke jedan od koalicionih partnera, dok je dr Pavlović supruga Bobana Pavlovića, još jednog člana naprednjačke koalicije. On je pred lokalne izbore 2020. godine napustio savez sa Stojančom Arsićem, sa kojim je bio u loaklnoj vlasti od 2012. godine, pridružio se naprednjacima i bio treći na izbornoj listi. Nedugo posle izbora, u septembru 2020. godine Daliborka Pavlović je postala direktorka Doma zdravlja.

Milković nije želeo da komentariše saznanja Bujanovačkih, a dr Pavlović nije bila dostupna.

 




One thought on “Previranja u SNS: Aleksić traži smene u Veterinarskoj i Domu zdravlja, Mitrović kaže da svako u stranci ima pravo na komentar

  1. Jovan

    Udri Miki reko li ti ja došljaci će da se osiliv a ti ne misliš samo na krkanje i zaluta u 170 kg ,sve više ličiš na Voju Šešelja .

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *