Rekonstruisana škola u Končulju, Musliju srećan, ali se čeka tehnicki prijem i odgovor na pitanje koliko su radovi koštali

Bujanovac, 15. mart 2023. Rekonstrukcija osnovne škole u Končulju za koju je budžetom Opštine Bujanovac bilo izdvojeno 7,5 miliona dinara, završena je u potpunosti, objavio je zamenik predsednika opštine Šćiprim Musliju, koji živi u ovom selu. Musliju kaže da je ponosan što je tokom njegovog prvog mandata u opštinskoj vlasti škola renovirana. Koliko je od 7,5 miliona predviđenih budžetom za prošlu i ovu godinu potrošeno za rekonstrukciju Bujanovačke su pokušale da saznaju u opštinskom Odeljenju za investicije i razvoj, ali nam je rečeno da još uvek nije završen tehnički prijem te da neće davati izjave za medije dok se sve procedure ne okončaju.

-Škola u Končulju bila je među školama sa najslabijom infrastrukturom u opštini Bujanovac, ali smo je sada pretvorili u modernu školu sa boljim uslovima i komfornim prostorijama za naše učenike – naveo je Musliju.

Škola u Končulju je zapravo istureno odeljenje škole OŠ „Sami Frašeri“ u Lučanu.

Po budžetu iz 2022. godine izdvojeno je 4,9 miliona dinara za obnovu škole, a budžetom za 2023. godinu u iste svrhe predviđeno je još 2,6 miliona dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *