Kamberi: Ovo nije fer, FK Ternoci teško oštećen u Hanu sa tri crvena kartona

Bujanovac, 2. april 2023.- Da FK Ternoci ispadne iz Zone Jug glavni je cilj ovog takmičenja što se najbolje videlo na utakmici ovog kluba sa Moravom u Vladičinom Hanu koju je u subotu 1. aprila domaći tim dobio sa 2:0.

Ovo je poručio narodni poslanik Šaip Kamberi, inače iz Velikog Trnovca koji ukazuje na nepravdu koju je klub koji okuplja Albance doživio u Hanu kada su do 65. minuta utakmice crvene kartone dobila trojica trnovačkih igrača.

”3 crvena kartona za igrače KF Ternoc u 65. minutu utakmice u Vladičinom Hanu zapravo su crveni kartoni za Albance uopšte”, kaže Kamberi.

Kako je rekao, eliminacija iz Lige u kojoj se takmiči KF Ternoci glavni je cilj ovog dosad neviđenog skandala.

“Smeta prisutvo FK Ternoc u takmičenju, kao i odlučnost igrača i oduševljenje navijača. Gotovo cela ekipa kažnjena je žutim kartonima i kao rezultat toga je prekid  utakmice”, prenosi Kamberi.

“Ovo nije fer. Ovo je najbolji odraz koliko nas ne vole i koliko im smetamo. I na terenu i u takmičenju.

Pozivam Fudbalski savez da odmah zaustavi ove nepravde. FK Tërnoci nije ni ugašen ni eliminisan. Može ponekad i izgubiti, ali na terenu, a ne sa drskim sudijom sa pristranim namjerama.

Sudijski crveni karton u Vladićevom Hanu je možda eliminisao Herolinda, Basriju i Notina iz igre, ali nikada neće ubiti volju igrača FK Ternoc”, naveo je Kamberi.

Trnovčani zauzimaju 14. mesto u ligi sa 16 klubova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *