Uskršnji vašar u vrtiću: Prikupljamo pomoć za našu decu

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 5. april 2023. (foto arhiva) – Vrtić „Naša radost“ u Bujanovcu i ove godine tradicionalno organizuje humanitarni Uskršnji vašar od 10. do 13. aprila u holu vrtića, a prikupljen novac će biti doniran deci iz vrtića kojoj je pomoć najpotrebnija.

-U pripremanju humanitarnog uskršnjeg vašara učestvuju vaspitači i deca koja će, kao i svake godine do sada, izložiti svoje ručne radove, uskršnje dekoracije, sa ciljem da ih prodaju po simboličnoj ceni i na taj način prikupe novčana sredstva za onu decu iz vrtića kojoj je pomoć najpotrebnija – kaže za Bujanovačke Biljana Trajković, glavna vaspitačica u vrtiću.

Uskršnji vašar će trajati od ponedeljka do četvrtka (10.- 13. april), a radovi će biti izloženi u holu vrtića, u periodu od 7 do 8:30 časova i od 13:30 do 16 časova, odnosno u periodu kada roditelji dovode i odvode svoju decu iz vrtića.

-Deca i vaspitači sa puno ljubavi pripremaju ovaj vašar i zato pozivamo sve roditelje, kao i ostale sugrađane, da se odazovu našoj maloj humanitarnoj akciji i da kupovinom uskršnjih ručnih radova pomognu onoliko koliko su u mogućnosti – dodaje Biljana Trajković.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *