Pobegao policiji kod Preševa, ali ostavio „audi“ pun marihuane

Bujanovac, Preševo, 12. april 2023. (Foto Bujanovačke ilustracija) – Policija je kod Preševa u „audiju“ pronašla 24 paketa marihuane, ali je vozač, za kojim se traga, uspeo da pobegne u poteri koja je, prema onome što je našem portalu rečeno u Višem tužilaštvu, ličila na filmsku.

Prema saopštenju vranjskog Višeg javnog tužilaštva (VJT) policija je u nedelju kod naplatne rampe Preševo zaustavila „audi 3“ kojim je upravljao H.F. (1990.). On je najpre je pokazao lična dokumenta, ali je na zahtev da otvori prtljažnik dodao gas i pobegao u pravcu Preševa.

„Na području sela Čukarka policija je pronašla vozilo marke “Audi A3“ vranjskih registarskih oznaka i u zadnjem delu vozila pronašla 24 vakuum pakovanja ispunjena biljnom materijom za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuani. Takođe, policija je prilikom pretresa porodične kuće H.F. pronašla manju količinu opojne droge, digitalnu vagu za precizno merenje i 22 metka nepoznatog kalibra. Za osumnjičenim, policija intenzivno traga“, rečeno je Bujanovačkim u OJT.

Kako se dodaje, Policijska uprava u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv H. F. (1990.), zbog krivičnog dela „neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 246. st. 1. KZ i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st.1. KZ Republike Srbije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *