Centar Bujanovca od šetališta do parka u mraku, nadležni ne znaju ništa o tome

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 18. april 2023. -Ulica Karađorđa Petrovića u samom centru Bujanovca, na  potezu od šetališta do parka, već dve nedelje je u potpunom  mraku, jer ne radi ulično osvetljenje, a nadležni u Opštini ne znaju ništa o tome. Načelnica Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović kaže da je nečuveno to što građani ne prijavljuju problem njima već lokalnim medijima.

-Dve nedelje je ulica u mraku i niko ne reaguje i ne prijavljuje, na toliko nivoa je pogrešno da građani ne prijavljuju nama, nego vama, ja nemam reči – kaže za Bujanovačke Azemovićeva.  Ona je ponovo apelovala  na građane da svaki problem sa javnoim rasvetom prijavljuju mesnim zajednicama ili direktno opštinskim službama, kako bi se problem na vreme rešio.

Ekipa koja je zadužena za ulično osvetljenje je, po njenim rečima, trenutno na  terenu i prilično udaljena od grada, ali će radnike obavestiti kad se vrate sa terena i poslati ih da vide o čemu se radi.

-Taj deo grada je pod automatikom, tako da ne znam šta bi moglo da bude u pitanju, ali ću svakako poslati ekipu da proveri – dodaje Azemovićeva.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *