Za naše tri na Rokvićevom koncertu sakupljena 3 miliona (video)

Bujanovac, 21. April 2023. (foto OK Radio) – Na humanitarnom koncertu koji je u četvrtak održao Nikola Rokvić u porti Sabornog hrama u Vranju prikupljena su gotovo tri miliona dinara za lečenje tri Vranjanke, Adrijane Simeonove, Nadice Stošić i Snežane Stanković, prenosi OK radio. Koncertu je prisustvovalo više hiljada ljudi.

– Vranje je pokazalo kako se svi okupljaju oko jedne bitne stvari, a to je život – rekao je Rokvić i dodao da je  jako emotivan što je deo svega toga i što je upoznao malu Sofiju, za čije lečenje će takođe ići deo prihoda.

Podsećamo, Adriana Simeonova boluje od karcinoma i leči se u Atini, Snežana Stanković čeka na transplantaciju bubrega u Belorusiji, a Nadica na lečenje multipla skleroze matičnim ćelijama u Moskvi.

Priča o humanosti i složnosti Vranjanaca stigla je i do nekih velikih imena srpske javne scene, do ljudi koji su bez reči stali uz organizatore i podržali ih u ovoj borbi za „Naše tri“: Marko Šelić Marčelo, Željko Rebrača, FK Crvena Zvezda i FK Partizan, fudbaler Nemanja Matić, ilustrator Bob Živković i karikaturista Marko Somborac, Veran Matić, pisac Branislav Janković, glumac Milan Vasić, pevač Princ od Vranje i mnogi drugi.

Dok su se na bini nizali hitovi, među ljudima u publici bilo je mnogo emocija, ali je svakako najeemotivniji momenat bio kada su se na bini Rokviću pridružile Nadica Stošić, Snežana Stanković i brat Adrijane Simeonove, nakon što je pevaču uručena gramata Eparhije Vranjske. Snimak možete videti OVDE.

Svojim nastupima ovo veče obojili su Ivana Tasić i hor “Vera”.

Inače, Rokvić je tražio da on i njegovi muzičari ne spavaju u hotelu već u manastiru Sveti Nikola.

Organizatori koncerta zahvaljuju se svim ustanovama i svim pojedincima na nesebičnom doprinosu u organizaciji koncerta.

Humanitarni koncert „Za naše tri“: Fudbaler platio kartu 3.000 evra

 




One thought on “Za naše tri na Rokvićevom koncertu sakupljena 3 miliona (video)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *