Mitrović: Počela izgradnja puta Borovac – Novo Selo, mašine na terenu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 24. april 2023. (foto arhiva ilustracija) – Izgradnja puta Borovac – Novo Selo, jedno od obećanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je dao građanima prilikom posete Bujanovcu u martu, već je počela i mašine su na terenu, potvrdio je našem portalu narodni poslanik i šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović.

Mitrović je naglasio da asfalta na putu između ova dva sela u bujanovačkoj opštini nikada nije bilo i da će se to uskoro promeniti, kako kaže, zahvaljujući predsedniku Vučiću.

Radi se o deonici dugoj 6 kilometara.

-Postojeći put je makadamski, a meštani dva sela su čekali na asfalt godinama. To će se sada promeniti, kao što je predsednik Vučić obećao – kaže Mitrović.

Naglasio je da će novi put biti izgrađen po svim propisanim standardima, odnosno da je u planu i izgradnja kanala i odvoda za vodu.

Ovo je direktna pomoć države opštini Bujanovac, dodao je. Na izgradnji puta angažovano je državno preduzeće „Putevi Srbije“.

Vučić je obećao i asfaltiranje puta Novo Naselje – Rakovac, pronalaženje investitora za Bujanovačku Banju i otvaranje bar jedne fabrike. Mitrović je ranije rekao Bujanovačkim da je siguran da će sva predsednikova obećanja biti ispunjena.

Mitrović: Radi se na ispunjenju Vučićevih obećanja Bujanovčanima




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *