Dežurstva u Domu zdravlja za 1. maj

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 28. april 2023. Tokom prvomajskih praznika Dom zdravlja u Bujanovcu radiće po principu dežurstva od 7 do 20 časova, dok će Hitna pomoć raditi uobičajeno.

U ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja, odeljenja Opšte prakse i Pedijatrije u Bujanovcu radiće po principu dežurstva od 7 do 20 časova.

-Na Opštoj će raditi dva lekara u prvoj i dva lekara u drugoj smeni, dok će Pedijatrija biti pokrivena sa po jednim lekarom u prvoj i jednim u drugoj smeni, kao i jedanim lekarom u međusmeni kada se očekuje najveći broj pacijenata – kaže za naš portal direktorka Doma zdravlja Bujanovac dr Daliborka Pavlović.

Kućna nega radiće uobičajeno sa medicinskim sestrama, nema dežurstva lekara, dok će Hitna pomoć raditi kao i uvek, bez promena u režimu rada.

Radno vreme kovid ambulante biće od 7 do 17 sati. Laboratorija će raditi po principu dežurstva s tim što će u ponedeljak, 1. maja, biti angažovan i lekar zbog biohemijskih analiza.

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, neradni dani u 2023. godini u vreme Praznika rada biće ponedeljak i utorak, 1. i 2. maj.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *