Opštinski troškovi za reprezentaciju 2,9 miliona dinara za dve godine

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 28. april 2023. –  Opštinska uprava Bujanovac za samo dve godine potrošila 1,4 miliona dinara na rokovnike, brošure, reklamne kese, USB fleš diskove, hemijske olovke i ostali materijal za reprezentaciju.

Prema podacima koje su Bujanovačke dobile po Zakonu o pristupu informacijama od javnog značaja, kabinet predsedika Opštine Bujanovac i njegovog zamenika potrošio je 500.000 u 2021. i 900.000 dinara u 2022. godini na reprezentaciju koja uključuje rokovnike, brošure, reklamne kese, USB fleš diskove, hemijske olovke i ostali reklamni materijal.

Iz razgovora sa onima koji se bave štampanjem materijala za reprezentaciju zaključujemo da je Opština Bujanovac potrošila daleko manje novca na reprezentaciju od Opština u okruženju, jer kako nezvanično saznajemo Opštine u komšiluku izdvajaju i do deset miliona u ove svrhe.

Ukupan trošak reprezentacije kabineta Nagipa Arifija I njegovog zamenika Šćiprima Arifija tokom navedene dve godine, iznosio je 1,9 miliona dinara, a zajedno sa Opštinskom upravom 2,9 miliona.

Kakos u Bujanovačke ranije objavile, predsedik opštine Bujanovac Nagip Arifi, njegov zamenik Šćiprim Musliju, kao i čitava Opštinska uprava potrošili su od 2021. godine do danas ukupno 6 miliona dinara na reprezentaciju, službena putovanja i račune za mobilne telefone.

Opštinski troškovi: Za reprezentaciju, putovanja i telefonske račune 6 miliona dinara




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *