Sajam zapošljavanja u Bujanovcu: Posao za 80 ljudi

Bujanovac, 4. maj 2023. (foto arhiva Sajam 2022) – Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ)  organizovaće  u ponedeljak (8. maj) Sajam zapošljavanja u Bujanovcu na kojem će građanima biti ponuđeno oko 80 radnih mesta.

Na prvom ovogodišnjem sajmu zapošljavanja učešće je najavilo oko 25 poslodavaca iz oblasti telekomunikacija, trgovine, mašinstva i obrade metala, tekstilstva, saobraćaja, prehrambene proizvodnje, drvne proizvodnje i ugostiteljstva.

“Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 80 lica različitih profila zanimanja: agent terenske prodaje, bravar, elektrozavarivač, prodavac, prehrambeni tehničar, mlekar, konobar, stolar, obrađivač stakla, točilac goriva, vozač teretnjaka, instruktor vožnje, uređivač zelenih površina,  čistač prostorija i slično”, navode iz vranjske filijale NSZ.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Sajam se održava u Sportskoj hali Mladost, a počinje u 11 sati.

Sajam zapošljavanja u Bujanovcu: U ponudi više od 50 radnih mesta (foto&video)




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *