Humanitarni turnir u malom fudbalu u Gornjem Vrtogošu za pomoć maloj Teodori

Bujanovac, 16. maj 2023. – Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Jova Kica“ u Gornjem Vrtogošu ove godine imaće humanitarni karakter jer će se sakuplati novac za lečenje male Teodore Stajić iz ovog sela kojoj je neophodan tretman matičnim ćelijama u Turskoj i košta 60.000 evra.

Turnir se održava 21. maja i počinje u 12 sati na igralištu škole 1. maj. Pored fudbala, publika će moći da uživa i u kulturno umetničkom programu, dok je za kraj predviđena humanitarna koktel žurka.

Prijava ekipa za fudbal vrši se na dan turnira a uplata za učešće nije određena već će učesnici, u skladu sa svojim mogućnostima, novac ubaciti u kutiji za prikupljanje novca za TEODORU.

„Pozivamo sve ljude koji su u mogućnosti da najpre dođu na ovaj događaj a zatim da budu donatori u vidu novca, nekog proizvoda ili usluge za lečenje jedanaestogodišnje Teodore. Donacije u vidu robe biće izloženi na štandovina tokom turnira, a cenu određuju sami kupci“, navode organizatori.

Bujanovčani osvojili turnir u Vrtogošu

NAJMANjE ŠTO SVAKO OD NAS MOŽE DA URADI ZA TEODORU SU 3 STVARI:

1. DA DETALjNO PROČITA OVU OBJAVU.

2. DA PODELI OBJAVU NA SVOM PROFILU DA ŠTO VIŠE LjUDI ZNA ZA OVAJ DOGAĐAJ.

3. DA DOĐE NA DOGAĐAJ I DA SA SOBOM POVEDE PRIJATELjA I DA NARAVNO NjEGOV PRIJATELj POVEDE PRIJATELjA I DA PRIJATELj NjEGOVOG PRIJATELjA POVEDE MNOGO MNOGO MNOGO PRIJATELjA!!!!!!!

Teodori možemo da pomognemo i slanjem SMS poruke sa brojem 140 na broj 3800. Cena poruke je 200 dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *