Direktori škola: U „Svetom Savi“ bez zahteva za slobodan dan u petak, u „Branku“ situacija drukčija

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 24. maj 2023. – Među zaposlenima u SŠ „Sveti Sava“ u Bujanovcu nema zainteresovanih za odlazak na miting Aleksandra Vučića, dok je određeni broj zaposlenih u OŠ „Branko Radičević“ tražio slobodan dan u petak, potvrdili su za Bujanovačke direktori škola, Svetlana Manasijević i Nenad Tasić, oboje članovi SNS.

-Za sada se niko nije javio da traži slobodan dan u petak– kaže direktorka SŠ „Sveti Sava“ Svetlana Manasijević.

Direktor OŠ „Branko Radičević“ Nenad Tasić kaže da nema preciznu informaciju koliko će zaposlenih iz škole prisustvovati skupu u Beogradu, ali da svakako učenici neće gubiti časove.

-Određen broj zaposlenih je tražio slobodan dan, ali s obzirom na to da smo velika škola procentualno to nije veliki broj, vodićemo računa da se nastava tog dana nesmetano odvija – kaže Tasić za naš portal.

Dr Pavlović: Solidan broj radnika Doma zdravlja na Vučićevom mitingu, ustanova 26. maja radi redovno

Kako smo ranije pisali, direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović rekla je da je solidan broj zaposlenih u toj ustanovi tražio slobodan dan u petak, ali da će Dom zdravlja u Bujanovcu raditi uobičajenim kapacitetom i da u režimu rada neće biti nikakvih promena.

U petak, 26. maja, neće trpeti ni roditelji ni deca iz Predškolske ustanove „Naša radost“ u  Bujanovcu, tvrdi direktor Milovan Aleksić, koji je i potpredsednik bujanovačkog odbora Srpske napredne stranke (SNS). On je demantovao navode da vrši pritisak na zaposlene da idu u Beograd na miting, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

-Radnici podnose zahteve da dobiju slobodan dan, ali mogu da garantujem da ustanova neće trpeti zbog mitinga  – kazao je Aleksić.

Direktor vrtića: Roditelji i deca neće trpeti zbog mitinga 26. maja

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *