Na prodaju plac u centru Ripnja, Beograd, kod Supermarketa Maxi, 70 ari 

Na prodaju izuzetan plac površine 70 ari- parcele: 4044, 4043/1, 4043/2, 4042 i 4045; smešten u samom centru Ripnja, Opština Voždovac, Beograd, kod Maxi supermarketa. Ova prelepa parcela pruža jedinstvenu priliku za izgradnju poslovno-stambenog kompleksa koji će postati epicentar aktivnosti u ovom području.

Ključne karakteristike placa: 

  • Površina: 70 ari
  • Lokacija: Centar Ripnja, kod Maxi supermarketa, Opština Voždovac, Beograd
  • Namena: Poslovno-stambeni kompleks
  • Potencijal: Ogroman potencijal za razvoj
  • Oblik svojine: Privatna, 1/1

Prednosti placa: 

  1. Izuzetna lokacija: Nalazi se u samom centru Ripnja, na atraktivnom mestu blizu Maxi supermarketa. Ova lokacija je veoma prometna i omogućava lako dostupnost svih potrebnih sadržaja.
  2. Velika površina: Parcela prostire se na impresivnih 70 ari, pružajući mnogo prostora za različite objekte i infrastrukturu.
  3. Raznovrsne mogućnosti: Zbog namene poslovno-stambenog kompleksa, imate slobodu da razvijete različite vrste objekata, kao što su stambene zgrade, poslovni prostori, prodavnice ili rekreativni centri. Ovo vam omogućava prilagođavanje projekta prema vašim željama i potrebama tržišta.
  4. Dobra saobraćajna povezanost: Plac je dobro povezan sa glavnim saobraćajnim rutama, olakšavajući pristup i privlačnost za posetioce, stanovnike i potencijalne korisnike kompleksa.

Ovaj plac predstavlja izuzetnu priliku za investiranje u perspektivno područje Ripnja. Uz brzi razvoj Ripnja, ulaganje u ovaj prostor može doneti izuzetne povrate i dugoročni rast.

Ne propustite priliku da postanete deo progresivne zajednice i oblikujete budućnost ovog područja. Za sve dodatne informacije i dogovor oko posete parceli, slobodno nas kontaktirajte.

Iskoristite ovu izvanrednu priliku i ostvarite svoje ambiciozne projekte na ovom predivnom mestu u centru Ripnja. Budite lider u razvoju ovog područja i stvorite nešto veliko!

Tel.: 0695497340 i 0112418228




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *