Bujanovčanka apeluje na sve koji idu na Vučićev miting da uplate novac za Teodorino lečenje

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 26. maj 2023. – Bujanovčanka Ružica Stanković uputila je apel građanima iz Bujanovca i Vranja koji danas idu na miting Aleksandra Vučića, da se odreknu dnevnica lli da sakupe novac na ime autobuskih karata, koje ne plaćaju, i da ga doniraju maloj Teodori iz Vrtogoša kojoj je pomoć neophodna za lečenje u Turskoj.

-Time će te od jednog  dobrog gesta uraditi dva, podržati predsednika Vučića i pomoći izlečenju Teodore. Drage komšije pokažite da to hoćete i možete! – poručuje Ružica.

Apel koji upućuje je, kako kaže, potpuno vanstranački, ne opozicioni, ne pozicioni, nego krajnje ljudski. Ružicu je ganula priča o Teodori nanašem portalu jer, kako kaže, to je naše dete i treba da joj se pomogne.

Za Teodoru na turniru u Vrtogošu sakupljeno preko 400.000 dinara, ovom pesmom je Seoski Pesnik razgalio prisutne

-Nisam član nijedne partije, ne interesuju me stranačka opredeljenja, tako da ne bih volela da se ovo pogrešno protumači. Maloj Teodori je potrebno 70.000 evra da bi nastavila lečenje u Turskoj, za šta smatram da nije velika suma ako se ujedinimo.

Njen predlog je da svi koji danas kreću na miting u Beograd, a obezbeđen im je prevoz i ne plaćaju kartu, izdvoje deo novca koji bi inače dali za autobusku kartu i upalte na Teodorin račun.

-Onima koji dobijaju dnevnicu biće lakše da se odreknu bar dela te iste dnevnice, jer će time uraditi jedno dobro delo – kaže Ružica za naš portal.

Podsetimo, Teodori Stajić, jedanaestogodišnjoj devojčici iz Vrtogoša, neophodno je lečenje matičnim ćelijama u Turskoj, za koje je potrebno oko 7 miliona dinara koje porodica Stajić ne može sama da prikupi, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

Za pomoć Teodori otvoreni su računi preko fondacije „Pokreni život“, porukom 140 na 3800 pomažemo Teodori da ima srećnije detinjstvo. Cena poruke je 200 dinara.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *