Nova odličja za malog Stefana iz Levosoja

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 4. jun 2024. Stefan Milenković (2014) iz Levosoja kod Bujanovca osvojio je prvo mesto u dresu Budućnosti iz Popovca na Međunarodnom fudbalskom turniru „Oliver Jevtić”, održanom u subotu u Popovcu.

-U konkurenciji 32 ekipe iz Srbije, Bugarske i Makedonije Stefan je bio jedan od najstandardnijih i najboljih u svojoj ekipi. Pored toga na putu do trofeja Stefan i drugari izbacili su i ekipu beogradskog Partizana – kaže za Bujanovačke Stefanov trener Miloš Dimitrijević Baksi.

Stefan trenira fudbal u BSK-u pune 3 godine, a od nedavno igra za ekipu Popovca. O talentovanom dečaku Bujanovačke već pisale.

Stefan iz Levosoja pobednik fudbalske Mini-maxi lige

-Radnim danima Stefan trenira kod nas, a vikendom odlazi u Popovac i igra za klub koji je trenutno jedan od najboljih u radu sa mlađim kategorijama. Već 6 meseci nosi njihov dres – objašnjava Dimitrijević.

Podsetimo, na ovom turniru učestvovala je selekcija 2012/13 FK BSK iz Bujanovca, koja je opravdala očekivanja trenera, iako nije izborila dalji plasman.

-Naši dečaci iako nisu izborili dalji plasman, bili su sasvim konkurentni i sigurno opravdali očekivanja. Ostvarili smo pobedu protiv ekipe Top Star (1:0), nerešen rezultat sa ekipom Radnički Pirot (0:0) i poraz od na kraju drugoplasirane ekipe na turniru Filip Filipović iz Niša (0:1). Ipak na kraju sa istom brojem bodova ekipa Radničkog iz Pirota (bolja gol razlika) izborila je plasman u 1/4 finale. Ovo je još jedno ogromno iskustvo za sve nas – rekao je ranije Dimitrijević.

Mladi fudbaleri BSK zablistali na turniru u Popovcu

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *