Trnovački navijači danas masovno dolaze u Bujanovac na derbi sa FK BSK

Bujanovac, 5. jun 2024. (Foto Folonline) FK BSK i Ternoci danas u igraju možda odlučujuću utakmicu za ulazak u viši rang takmičenja, Zonu Jug, a navijači iz Velikog Trnovca, popularni „Agallari“, najavili su masovan dolazak u Bujanovac na meč koji na stadionu BSK počinje u 17:30.

Kako javlja portal Folonline, atmosfera među Trnovčanima je uzavrela, a „Agillari“ preko društvenih mreža pozivaju navijače da zajedno krenu put Bujanovca. Oni pozivaju navijače na fer i korektno navijanje.

„Okupljanje navijača je u 16:00 sati na stadionu KF Ternoci, svi neka dođu u klupskim bojama“, poziva navijačka grupa.

Policija je utakmicu proglasila za visokorizičnu, tako da se na stadionu očekuje veći broj pripadnika organa reda u cilju sprečavanja eventualnih incidenata, a jedna od preventibnih mera biće odvajanje navijača dva kluba.

BSK dva kola pre kraja Pčinjske lige BSK ima 4 boda prednosti nad Trnovčanima, i u slučaju nerešenog rezultata ili pobede osiguraće plasman u Zonu Jug.

Ukoliko Trnovčani danas slave u Bujanovcu, da bi ušli u Zonu potrebno je i da u poslednjem kolu pobede Levosoje a da BSK izgubi ili odigra nerešeno sa ekipom Pavlovca.

U prvom derbiju u jesenjem delu sezone Trnovčani su slavili na svom terenu ubeljivo 5:2.




One thought on “Trnovački navijači danas masovno dolaze u Bujanovac na derbi sa FK BSK

  1. stole star bujanovčan

    BSK, BSK, BSK, IMA DA IH RAZVALIMO KAO KONJ MAGARICU PRAVO U GOL 3:1 ZA BSK, posle toga ulazimo u ligu a za trenera dolazi Davidovački zet Dragan Antić Recko koji nas uvodi u srpsku ligu. Kad može Tekstilac iz Odžaci u super ligu što nebi mogo BSK ili Radnik Surdulica. Živeo Bujanovac i naš BSK. Živeo Vučić ali bez Mitrovića Tužnog neka si opravlja Fk Pavlovac na tečini deca i neka drvi pivo pred zadrugu u Krševicu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *