Zasijao Bujanovac: Defile maturanata Srednje škole „Sveti Sava“ (foto&video)

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 11. jn 2024. Maturanti Srednje stručne škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu prodefilovali su u ponedeljak gradskim trgom, a onda proslavu maturske večeri nastavili u jednom restoranu u Vranju. Njih 89 obučeni po poslednjoj modi, uz muziku, prošetali su crvenim tepihom, dok su ih aplauzima pozdravljali prijatelji, roditelji, komšije.

-Danas smo svi ponosni na vas. Vaši profesori su vam pomagali u potrazi za znanjem, nekada bili strogi, nekada blagi, ali uvek sa jednim ciljem a to je da vam pomognu da napravite prave izbore, da postanete dobri ljudi i mislim da su uspeli u tome. Pred vama su novi izazovi i uverena sam da će znanje koje nosite iz ove škole biti predost  da upišete fakultet koji želite – poručila je maturantima direktorka škole Svetlana Manasijević.

Ona se zahvalila svim učenicima koji su, učestvujući na raznim takmičenjima, školu predstavljali na najbolji mogući način, kao i profesorima na uloženom trudu.

-Neka vreme izbriše sva nezadovoljstva, sve tuge i ružne događaje, a u sećanju neka vam ostanu samo lepi trenuci koji će vas podsećati na srednju školu, drugove, prve ljubavi, profesore. Živite punim plućima i neka vam plemenitost, vera u sebe i druge, bude podsticaj da uvek idete napred – rekla je direktorka.

U nastavku pogledajte fotografije i video materijal.




One thought on “Zasijao Bujanovac: Defile maturanata Srednje škole „Sveti Sava“ (foto&video)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *