Mitrović: Poštujem rezultat dr Stojanovića u gradu, ali glasalo se na celoj teritoriji opštine Bujanovac

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 14. jun 2024. Posle pobede Grupe građana dr Dejana Stojanovića Mečeta i na jučerašnjim ponovljenim izborima na biračkom mestu broj 46 u Bujanovcu, šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović rekao je našem portalu da uvažava rezultate ove grupe građana u gradu, ali je naglasio da su izbori održani u celoj opštini, a na većini birališta na kojima glasaju Srbi pobedu je odnela lista „Aleksandar Vučić – Bujanovac sutra“.

Po njegovim rečima, ova lista SNS sa koalicionim partnerima pobedila je na 24 od 33 biračka mesta.

Foto: SNS

-U nekim mestima smo pobedili više nego ubedljivo, kao na primer u selu Klenike gde smo dobili 170 glasova, a grupa građana dr Stojanovića svega 29, ili u Krševici gde mi imamo 149 glasova naspram 20 njihovih. U Sebratu i Jablanici grupa građana je dobila samo po jedan glas, mi imamo 62 odnosno 65 – kaže Mitrović.

Koalicija oko SNS ima i znatno veću podršku meštana Lopardinca, Rakovca, Levosoja, Ljiljanca, Oslara.

Ako se gledaju rezultati po selima grupa građana dr Stojanovića pobedila je samo u Srpskoj Kući i to za jedan glas (74:73) i nešto većom razilkom u Božinjevcu (87:82).

Foto: SNS

U gradu, međutim, na sedam od osam birališta imaju više glasova od naprednjaka.

-Ali samo na jednom mestu je razlika veća od 100 glasova, na biralištu 47 gde se glasanje ponavlja. Na svim ostalim mestima je mala razlika – kaže Mitrović.

On se zahvalio svim biračima koju su glasali za listu „Aleksandar Vučić – Bujanovac sutra“ ističući da se radi o velikoj podršci.

Prema preliminarnim rezultatima izborne komisije sa 57 od 59 biračkih mesta, dakle bez birališta 33 u Žbevcu i 47 u Bujanovcu na kojima se glasanje ponavlja, koalicija oko SNS ima 2.872 glasa (15,9 odsto) što je dovoljno za 7 odborničkih mesta, a GG dr Stojanovića 1.757 (9,7 odsto) i 4 odbornička mandata. 




5 thoughts on “Mitrović: Poštujem rezultat dr Stojanovića u gradu, ali glasalo se na celoj teritoriji opštine Bujanovac

  1. Dexico

    nešto sam primetio – što više ovaj napada doktore i priča nebuloze i gluposti o njima , oni dobijaju sve više i više glasova ! ako nastavi pobedjivaće ga sa 80% hs ha ha ha
    nisu mogli zamisliti bolju reklamu od njegove !

    Reply
  2. Dolče Wita

    Čuvaj bože što je dosadan ovaj Mitrović Tužni idi malo na odmor do Grčku, izgubio si izbori alo pečenko tvrdoglava. Odi u Grčku povedi Šestaka da ti nosi suncobran

    Reply
  3. Dobrica

    Nećete narod Necko, mnogo si ih zavlačio idi si daj mladjima da vode politiku,tebi predlažem uzmi subvencije i otvori si farmu ovaca. Biće to poso za tebe Tužni.

    Reply
  4. Boki

    Shvataš li ti bre čoveče da te narod neće više, podnesi ostavku toj što ti pričaš dobio si u seoskim sredinama to se kaže buć buć pa pojebu. Tužni idi u penziju loše si radio, nećemo te više.

    Reply
  5. Perica

    Jedini pobednik ovih izbora su tata i sin. Tata je prevario i SNS i SPS, a sin kompletnu jadnu opoziciju.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *