Dobrodošao kući: Dabetić ponovo u dresu OKK Play 017

Bujanovac, 15. jun 2024. Nakon 6 godina u Italiji i godinu dana u ekipi Pantera iz Vranja, Bujanovčanin Danilo Dabetić vraća se u OKK Play 017. Pored njega, u narednoj sezoni za bujanovačku ekipu igraće i Đorđe Zdravković, koji je prerhodne sezone igrao u ekipi Pantera.

 

-OKK Play 017 aktivno radi na pojačanjima za narednu sezenu. Danilo Dabetić najveće je pojačanje našeg kluba za narednu sezonu. Nakon 6 godina u Italiji i godinu dana u ekipi Pantera iz Vranja Danilo je odlucio da se vrati tamo gde je i ponikao. U sezoni 2024/25 biće jedan od glavnih igrača našeg kluba – kaže za Bujanovačke osnivač i trener OKK Play 017 Nenad Stajić.

Danilo je rođen 2002. godine, visok je 197 cm i igra na pozociji beka šutera.

-U svojoj karijeri nastupao je u mlađim kategorijama za OKK PLAY 017, Next Step Rapallo, UniBasket Lanciano,Chieti Basket 1974, Panteri Vranje u seniorskoj konkurenciji – objašnjava Stajić.

Pored Danila za novu sezonu OKK Play 017 je jači i za Đorđa Zdravkovića, koji je prerhodne sezone igrao u ekipi Panteri Vranje.

Djordje je rodjen 2004. godine, igra na poziciji 2 i 3 visok je 193 cm. U karijeri je nastupao za KK Vlasotince i KK Panteri Vranje.

-Nastavljamo sa aktivnostima dovođenja igrača kako bismo spremno dočekali pripremni period – kaže Stajić.

Uspeli su, kako kaže, da sačuvaju okosnicu tima od prethodne sezone, koja će uz par pojačanja biti veoma konkurentna u Drugoj srpskoj ligi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *