Mitrović poziva Srbe da u petak glasaju za Vučićevu listu

Bujanovac, 17. jun 2024. Šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović pozvao je Bujanovčane koji će u petak (21. jun) ponovo na glasanje na biračkom mestu broj 47 u Domu kulture (mala sala) i Žbevčane koji će glasati na svom biralištu 33 da pruže podršku listi „Aleksandar Vučić – Bujanovac sutra“, jer, kako kaže, ova lista ima podršku države što je presudno za nastavak kapitalnih projekata za dobrobit građana. „Nemojte da trošite svoj glas na Grupu građana dr Dejana Stojanovića Mečeta, jer oni ne mogu ništa da doprinesu svojoj opštini“, kaže Mitrović.

-Glas za nas znači da možemo da nastavimo izgradnju fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, da se  rešava pitanje gradske deponije, kao i nastavak asfaltiranja, ali i izgradnja stabilne političke situacije u opštini – kaže Mitrović.

Glas za GG dr Stojanovića je bačen glas, po Mitroviću.

-Ljudi koji nemaju podršku Vlade Srbije, a imaju podršku Dragana Đilasa i Marinike Tepić i ostalih, neće sarađivati sa državom i biće teško da realizuju bilo kakav projekat za našu opštinu – kaže Mitrović.

Ponavljanje glasanja na dva biračka mesta, u Bujanovcu i Žbevcu, zakazano je za petak, 21. juna.

Na ovim biračkim mestima pravo glasa ima ukupno 1.503 glasača, 1.001 u Domu kulture i 502 u Žbevcu.

Grupa građana dr Stojanovića dobila je 2. juna najviše glasova na biračkom mestu 47 – 256 od 550 koliko je bilo u glasačkoj kutiji, dok je u Žbevcu pobedila koalicija oko SNS koja je dobila podršku 127 od 252 žitelja ovog sela koji su izašli na izbore.

Ispod možete videti rezultate sa 57 od 59 biračkih mesta, dakle bez birališta u Žbevcu i broju 47 u Bujanovcu na kojima se glasanje ponavlja. Kako će biti raspodeljeno 41 odborničko mesto u lokalnoj skupštini i koliko će mandata dobiti srpske liste biće konačno poznato posle glasanja 21. juna.

 

Bujanovčani i Žbevčani ponovo na glasanje 21. juna, a ovo su trenutni rezultati

Bujanovačke će tokom dana zatražiti komentar na ovaj tekst od GG Dr Dejan Stojanović Meče.




4 thoughts on “Mitrović poziva Srbe da u petak glasaju za Vučićevu listu

  1. Nidza

    Prijatelju, 12 godina ste na vlasti. Sta ste uradili za Bujanovac ne za Klenike nego za Bujanovac? Apsolutno nista! Hoces 3.000 glasa a da iz grada nikoga nezaposlis. Pa to nema nigde. Zaposlio ceo Klenicki kraj a nijedan od tih ne zivi u Bujanovcu niti planira neko kupuju kuce po Vranju. Mi u gradu ne cuvamo stoku pa da imamo od cega da zivimo. Je li imas ti predstavu koliko mladih iz Bujanovca ne rade? I sta nam ti obecavas? Hoces da se setas jos naredne 4 godine epa ne moze.Zaposli decu iz Bujanovca pa cemo ti rado dati glas do tada papa. Nek te glasaju Klenicani sa 200glasa. Mogo bi i tamk da prebacis stranku. Moze li prekodolce da vodi Vranje?

    Reply
  2. Stole

    On se brine da ne izgubi svoje mesto,uvukao su u B.Banju i koordinaciono telo,a sad bi i u opštinu.
    Sve si sredio još tu nam fališ.
    Idi više,narod te ne želi.

    Reply
  3. Bujanovčanin

    Samo tako , što ovaj više kritikuje GG oni sve više i više dobijaju glasova ….bolju reklamu nisu mogli poželeti

    Reply
  4. Bora

    Vidimo i do sad je sve prštalo od projekata i ulaganja , sredjena je deponija , fabrika za preciscavanje vode , grad čist prosto blista …plate redovne i dobre …samo zato sto ste vi dobili glasove hahahahhaha

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *