Naprednjaci traže proveru izbornog materijala iz Žbevca

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 24. jun 2024. Nakon ponovljanja glasanja na izborima za odbornike bujanovačke skupštine na dva biračka mesta u Bujanovcu i Žbevcu, koalicija oko SNS podnela je zahtev za uvid u izborni materijal. Tim povodom u ponedeljak će zasedati Opštinska izborna komisija (OIK), potvrdio je danas za Bujanovačke predsednik izborne komisije  Fejzi Bećiri. Po nezvaničnim informacijama iz SNS, naprednjaci hoće da provere izborni materijal sa biračkog mesta 33 u Žbevcu.

-Koalicija oko SNS-a podnela je zahtev za uvid u izborni materijal i mi ćemo danas zasedati da bismo taj zahtev razmotrili – kaže Bećiri.

Rok za objavljivanje ukupnog izveštaja o rezultatima lokalnih izbora je 96 sati od zatvaranja biračkih mesta, eventualni novi prigovori taj rok pomeraju. Da li ima osnova za prigovor i na ponovljeni izborni proces utvrđuje se upravo uvidom u izborni materijal.

Na lokalnim izborima u opštini Bujanovac glasanje je ponavljano na četiri biračka mesta.

U petak (21. jun) glasalo se ponovo na biračkom mestu 47 (Dom kulture Bujanovac) i biralištu 33 u Žbevcu.

GG dr Stojanovića ponovo pobedila na BM 47 u Bujanovcu, Žbevac za SNS




2 thoughts on “Naprednjaci traže proveru izbornog materijala iz Žbevca

  1. Žbevac neće Tužnog

    E more Mitroviću Tužni Nenade, nije li te sramota, više neće te bre narod ne dosadjuj na narod više, imamo rabotu po polje ide žetva, treba da radimo nismo mi tvoji robovi i oni glumci tvoji, molimo te nemoj da nas više maltretiraš pismo će pišemo na Predsednika Vučića, rabota po polje ima preko glavu, gubiš na svakom polju sa toj tvoje ponašanje. Pozdrav redakcijo i objavite ovaj komentar jer više je sramota pravi nas robove.

    Reply
  2. Dex

    hoće biti 7 krugova glasanja dok Tuzni ne dobije jos 1 odbornika ?!?!? kakvo vas bre nije sramota budite ljudi i domacini priznajte da ste dobili koliko ste dobili …Ponašate se kao babe , brukate Predsednika čije ime stalno u usta uzimate i na njega se pozivate na lokalnim izborima !!! da zna čovek šta radite odavno bi vas posmenjivao !

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *