Saša Arsić: Počeli smo pregovore o formiranju vlasti

Arsić traži potpisivanje sporazuma o rešavanju dva glavna problema

Bujanovac, 24. jun 2024. – Koalicija „Promene sad za naše selo za naš grad“ posle završenih opštinskih izbora započela pregovore oko formiranja vlasti u opštini Bujanovac, rekao je za naš portal rekao lider koalicije Saša Arsić, i dodao da će se u pregovorima voditi prvim obećanjem da ih funkcije ne interesuju.

-Učestvovaćemo u formiranju vlasti samo sa onom grupacijom koja je spremna da u koalicionom sporazumu bude obavezujuća stvar da se reše dva ključna problema – gradska deponija i vodosnabdevanje. Transparentnost u radu će takođe biti obavezujuća za sve članice koalicije, kaže Arsić, čija je koalicija osvojila jedan odbornički mandat.

Kako je dodao, javnost će biti obaveštena o koalicionom sporazumu, ali nije naveo sa kojim strankama je počeo pregovore.

Potvrđeno u OIK: Musliju izgubio jednog odbornika, dr Stojanović dobio (rezultati)

Prema rezultatima nakon ponovljenog glasanja prošlog petka, Front za promene ima 8 mandata, koalicija oko SNS i Pokret za demokratski progres po 7, Demokratska partija 6, GG Dejan Stojanović Meče i Partija demokratskog delovanja po 5, Romi će imati dva predstavnika a koalicija Saše Arsića jednog.




One thought on “Saša Arsić: Počeli smo pregovore o formiranju vlasti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *