Komunalac uvodi restrikcije vode, pogledajte raspored

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 27. jun 2024. Rešenje za nestašicu vode u bujanovačkim selima i vapaje meštana, Javno preduzeće Komunalac ponovo je, kao i prethodnih godina, našlo u restrikcijama.

Iz ovog preduzeća danas je saopšteno da restrikcije počinju od 1. jula.

Bujanovačke danima pišu da u selima u kojima žive Srbi nema vode ni za osnovne potrebe. Problem sa vodosnabdevanjem već godinama je nerešiv za opštinsku vlast.

Bujanovačke pozivaju građane da nam javljaju o stanju vodosnabdevanja u svojim sredinama

-Zbog nedostatka vode za piće, rukovodstvo JP „Komunalac“ odlučilo je da sprovede plan restrikcije koji će početi od 01.07.2024. godine u raznim naseljima – navode iz komunalnog preduzeća.

Oni su građane zamolili za razumevanje.

Plan restrikcije možete videti ispod.




One thought on “Komunalac uvodi restrikcije vode, pogledajte raspored

  1. Nislija

    Postovani gradjani Opstine Bujanovac. Jedan predlog Vama svi koji imate vodu i svima Vama koji nemate, a gospoda iz KOMUNALCA da Vam uvodi restrikciju. Kako moze da uvodi rekstriciju ljudima u Oslare, Zuzeljicu, Ljiljance kad oni i nemaju vodu, takodje u Karadnik i Srpsku kucu. Ne vidim da druga sela, nastanjena Albancima da se zale da nemaju vodu i slicno, al Komunalac zeli i njima da uvede restrikcije. Zato moj predlog je da angazujete advokata, da se pokrene postupak, da se vidi dal po nekom statutu, Zakonu i itd, KOMUNALAC ima pravo da Vam uvodi restrikciji.
    Nadam se da me razumete. Morate biti slozni, bez obzira na nacionalnu pripadnost. Non Stop citam ovaj vas portal Bujanovacke i ne mogu da verujem na sta je vlast u vasoj Opstini spremna.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *