Dame, ako želite jedinstvenu frizuru, dođite u salon kod naše mlade sugrađanke Miljane

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 9. jul 2024. – Ako želite modernu frizuru koja će vas izdvojiti od drugih i koja će istaći vašu posebnost i individualnost, posetite frizerski salon naše mlade sugrađanke Miljane Zdravković, koja i sama kaže da je „za dlaku ispred svih“, jer u prstima krije sve tajne čuvene Panjković akademije.

Ovu prestižnu frizersku akademiju devetnaestogodišnja Miljana završila je prošle godine i vratila se u svoj rodni Bujanovac da ulepšava svoje drugarice, rođake, komšinice i ostale sugrađanke.

-Vratila sam se jer sebe nisam videla u Beogradu, iako sam tamo imala više prilika za rad. Vezana sam za svoju porodicu i prijatelje, za svoj grad i nisam od onih mladih ljudi koji pošto poto žele da pobegnu odavde – kaže Miljana za naš portal.

Želju da bude ženski frizer imala je, kako kaže, od malena.

-Oduvek sam želela da se ovim bavim, smatram da sve devojke i žene zaslužuju da budu lepe i negovane, a kosa je nešto što se prvo na ženi primeti – dodaje naša sagovornica.

U Panjković akademiji je naučila da šiša, fenira, farba, radi pramenove, pravi moderne i svečane frizure i ona je jedina koja u Bujanovcu ima završenu ovu školu.

-Frizerski salon sam otvorila nedavno i za sada sam zadovoljna, mušterije mi se vraćaju, a to mi je najveći pokazatelj da radim dobro. Neke mušterije dolaze u zakazanim terminima, a ima i onih koju navrate usput i ako sam slobodna ostanu da se šišaju, tako da sam otvorena za obe opcije – kaže Miljana.

Sve usluge sređivanja kose u Miljaninom frizerskom salonu možete dobiti po veoma pristupačnim cenama, a ako se farbate možete birati da li ćete koristiti svoju farbu ili njenu profesionalnu.

Frizerski salon se nalazi u TC Balkan, radno vreme je radnim danima od 10 do 18 časova, a subotom od 10 do 16. Svoj termin možete zakazati na broj telefona 064/5072477.

Pored toga, na Instagram stranici hairstudio.05 možete pogledati neke od Miljaninih radova. Zapratite stranicu, a ova malda, skromna i harizmatična Bujanovčanka će za sve svoje pratioce u narednom periodu organizovati i neka promo šišanja i frizure.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *