Konstitutivna sednica skupštine 30. jula

Bujanovac, 10. jul 2024.- I dalje aktuelni predsednik SO Bujanovac Enver Ramadani zakazao je za 30. jul konstititutuvnu sednicu novog saziva lokalnog parlamenta.

Ova odluka je usledila je nakon jučerašnjih konsultacija sa predstavnicima izbornih lista koje su osigurale mesta u Skupštini.

Ramadani je, obraćajući se građanima, podsetio da se na tom mestu nalazio 4 godine “časno i pošteno obavljajući svoj posao”, i istakao nadu da će Bujanovac u zakonskom roku dobiti organe vlasti i “razvijati se i napredovati kao ni jedna druga sredina”.

Bujanovac pred formiranje vlasti: Srbi najtraženija roba na političkoj pijaci

Prema poslednjim informacijama, o čemu je i Ramadani govorio posle sastanka sa predstavnicima lista koje su ušle u parlament, još nema dogovora o većini koja bi sakupila najmanje 21 odbornika za formiranje vlasti.

 




One thought on “Konstitutivna sednica skupštine 30. jula

  1. BLAGOJA BAGE RISTIĆ SELO BILJAČA OPŠTINA BUJANOVAC

    Dobro jutro iz prelepog našeg zamagljnog gradića Bujanovca!!! Deponija gori svež vazduh udišemo a veš na terasi opet lepo miriše. Dok se gospoda dogovara koj će formira vlast da naredne četri godine rukovodi opštinom. Lepo reče Radoš Bajić „Selo gori a baba se češlja“. Teško nama i Srbima i Albancima u našem Bujanovcu, nebi se ovo dešavalo da nam je živog našeg starog Predsednika Randjela Rašu Veljkovića, taj bih 1000 puta u Beogradu da se reši ekološka katastrofa, jer je voleo svoj Bujanovac, njegovim odlaskom Bujanovac više nema političara… Mitrović je polupismeni političar i nema petlju za ništa ama baš da pokrene neko pitanje dok ovi Albančiki kako im kažu Ambasade, ovaj Doktor Dejan Meče čist glumac tvrdi Pazar sada dobio je glasove na kontu što se narod razočarao u Mitrovića Tužnog Nenada, bilo koji drugi da je bio umesto Tužnog nebi Meče dva odbornika imao. Zato gospodo opštinari ne žurite sa formiranje opštinskih organa lagano i krotko samo.
    Veliki pozdrav redakciji Bujanovačkih novina najobjektivnijem portalu. Randjela od blato će ga pravimo jer su ovi sadašnji jedna velika nula!!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *