IN MEMORIAM: Dr Katarina Jovanović Spasić

Bujanovac, Vranje, 17. jul 2024. – Vranjanka Dr Katarina Jovanović Spasić (41) specijalizantkinja hirurgije i lekarka vranjske bolnice, koja je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 8. jula kod Vlasotinačke petlje, preminula je rano jutros u Niškom kliničkom centru potvrdile su za VOM njene kolege iz Vranja.

Katarina je putovala za Niš sa dvojicom kolega, kada je ih je udario automobil sa zadnje strane. Ona je sedela na zadnjem sedištu pa je sa teškim povredama odmah prevežena iz Leskovca za Niš.

Kako je tada  saopšteno iz Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu ona je primljena u jedinicu intezivnog lečenja. Zadobila je prelom  obe butne kosti i leve podlaktice.

Njene kolege specijalizanti urologije dr Goran Stamenković (1977) i Ivan Aleksić (1981) nisu životno ugroženi i oporavljaju se od zadobijenih povreda.

Dr Katarina Jovanović Spasić diplomirala je na Medicinskom fakutetu u Nišu. Na specijalizaciji je od 2019. godine. Kolege će je pamtiti kao vrednu i požrtvovanu lekarku koja je volela svoj posao.

Za sobom je ostavila supruga i dvoje male dece.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *