Takozvani direktore Komunalca, takozvani predsedniče opštine, sram vas bilo, prestanite da ponižavate građane Bujanovca

Bujanovac, 17. jul 2024.- Glavnom bujanovačkom ulicom od jutros pa do sada (sreda oko 14 sati) širi se nesnosan smrad jer vozila Komunalca nisu odnela smeće po rasporedu, javljaju ogorčeni građani.

Širom trotoara je smeće koje se raznosi, čekajući da bude odneto.

Ovo je još jedan dokaz u prilog tvrdnje da su osnovni “kvaliteti” takozvanog direktora Komunalca nesposobnost i nerad.

Inače, sreda je dan kada se iznosi smeće iz domaćinstava u glavnoj ulici od ulaza u grad k centru, i nema pravila u koje vreme će se pojaviti kamion smećar.

Ovo nije prvi put da Komunalac ne odnose đubre kako pravila i logika nalažu, rano ujutru pre nego što ljudi izađu na ulicu svojim poslom.

Dok se svi zajedno ne podavimo u smeću i otrovima koji već danima dolaze sa zapaljene deponije, takozvani direktor, ili nekakav v.d Privremenog organa Komunalca, zajedno sa svojim poslodavcima koji ne zaslužuju ni da im se ime pomene, ko zna šta rade i čime se bave.

Jer, u svakoj normalnoj sredini oni bi bili sklonjeni u izvesne ustanove zatvorenog tipa, gde se ovde nužno ne misli na one sa rešetkama već sa gumenim sobama.

Mi građani, svih nacija, svi mi koji živimo u Bujanovcu, gradu koji svi oni takozvani i samozvani temeljno i bez trunke straha i stida bezočno unižavaju i ponižavaju, nas koje je zbog tuđeg bezobrazluka sramota da goste prošetamo nekada lepim gradom, totalno smo nemoćni.

Ili, kao što pišu brojni naši čitaoci, motke u ruke, ali ne obične nego one za koje narod ima lep pridev.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *