Mladi Nevzad nije izdržao: Bujanovac doživeo poniženje

Bujanovac, 19. jul 2024. – Nevzad Lutviu, predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) kao da nije sportski podneo poraz posle jučerašnjeg potpisivanja sporazuma o formiranju većine u bujanovačkom parlamentu.

Objava Nevzada Lutvijua

Lutviu, koji je i član Pokreta za demokratski progres (PDP), koji će po svemu sudeći zajedno sa PDD i DP u novom skupštinskom sazivu biti opozicija, na Fejsbuku je objavio da zbog ovog sporazuma „Bujanovac doživeo poniženje“.

Mladom Nevzadu, koji je na mesto predsednika NSA došao posle klasične političke ucene partnera u vlasti, izgleda, nije toliko žao što će se njegova stranka iz vlasti preseliti u opoziciju, koliko ga je pogodila fotografija koju su na mrežama objavili članovi lokalnog SNS, u društvu državnog sekretara Dragana Stevanovića Bosketa.

„Srpska država intervenisala direktno da bi stigla do koalicije u Bujanocu, kum koalicije bio je čuveni Boske, dok je slavlje srpskih predstavnika posle pobede bilo „Živela Srbija-Živela Srbija“. Bujanovac je danas doživeo poniženje.

Podsetimo, u četvrtak su sporazum o formiranju vlasti potpisali Front za promene kao izborni pobednik, SNS, GG Dejan Stojanović, Saša Arsić i dvoje predstavnika Roma, sa ukupno 23 mandata.

Sklopljen sporazum o multietničkoj vlasti na čelu sa Frontom za promene




2 thoughts on “Mladi Nevzad nije izdržao: Bujanovac doživeo poniženje

  1. Zoran

    Gde se pojavi ovaj sa napupani usta kako oslovljava narod kao u zonfa „Čao Bratski“ tuj ne nica trava mislimo na ovog prevaranta iz SC što se kurči kao uticajan on mnogo bitan, dobio bi izbori na kurovdan da Vranje se neorganizova, dok Tužni broji poslednji politički dani. Neće ga opepeli ni Surdulički u Vranje više, tako mu se narod sprema da ga izvrdja da neće znati gde se nalazi konjina.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *