Ekipa Zavoda za javno zdravlje na deponiji u Bujanovcu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 24. jul 2024. (foto arhiva) – Stručnjaci iz Zavoda za javno zdravlje (ZJZ) Vranje bili su u sredu ujutru na gradskoj deponiji u Bujanovcu na kojoj danima bukte požari, saznaju Bujanovačke iz više izvora.

Šta je ekipa ZJZ radila na deponiji, po čijem nalogu i šta će se preduzeti da se spreči trovanje građana dimom sa deponije, pokušali smo da dobijemo zvaničnu informaciju od direktorke Zavoda, ali nismo uspeli da stupimo u kontakt telefonom. Istu informaciju zatražili smo putem mejla i očekujemo odgovor.

Reakcija Zavoda usledila je samo dan nakon što je o trovanju Bujanovčana i meštana okolnih mesta narodni poslanik iz Vranja Slobodan Petrović govorio u Skupštini Srbije, o čemu je naš portal pisao.

Petrović u Skupštini Srbije: Dok mi ovde pričamo Bujanovčani se i dalje guše u dimu sa deponije

Požari na deponiji u Bujanovcu gotovo su svakodnevna pojava već nekoliko godina.

Bujanovac i dalje u otrovnom dimu sa deponije (video)

 




One thought on “Ekipa Zavoda za javno zdravlje na deponiji u Bujanovcu

  1. Kole

    Bravo za Poslanika Petrovića!!! Da neće možda Nenad Tužni Mitrović da preduzme nešto eto moji dragi Bujanovčani koj vas 20 godina vodi i laže a vi slobodno glasajte za Mitrovića soborskog poslanika, ustvari on je sada izgubio izbore i peglanje je od Vučka, tako kažu njegovi Šestak i Sašica onomad kod Levka sluša čiča sve. Živeo Petrović Narodni poslanik. Dole Tužni Mitrović Nenad.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *