Pajaziti za Bujanovačke: Sutra preuzimam dužnost, prioriteti budžet, deponija, voda i smeće na ulicama (VIDEO)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 30. jul 2024. U prvoj izjavi medijima posle izbora za predsednika opštine Arber Pajaziti rekao je portalu Bujanovačke da je opština Bujanovac multietnička i multikulturalna i da će je on u tom duhu i voditi. „Boriću se za interese svih građana naše opštine, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost“, rekao je on.

Na pitanje našeg portala šta će biti prioriteti nove vlasti Pajaziti je rekao da je neophodno da se najhitnije pozabavi stanjem u opštinskom budžetu, jer ima informacije da je situacija katastrofalna.

-Potrošena su i sredstva koja dolaze sa republičkog nivoa, kao redovni transfer. Rečeno nam je da je u ovom trenutku na opštinskom računu samo milion dinara. To odmah moramo da rešavamo – istakao je Pajaziti.

Naglasio je da će se raditi na onome što je obećano tokom predizborne kampanje, a što zapravo građani smatraju prioritetima.

-Dakle, da rešimo problem deponije, vodosnabdevanja, da više ne bude ovoliko smeća na ulicama. Borićemo se da ostvarimo sve ono što građani traže od nas – rekao je novi predsednik.

Sa radom u interesu građana, kako je rekao, on i njegovi saradnici kreću već sutra od 10 časova kada od bivšeg predsednika Nagipa Arifija zvanično preuzme dužnost.

Arber Pajaziti novi predsednik Opštine Bujanovac




One thought on “Pajaziti za Bujanovačke: Sutra preuzimam dužnost, prioriteti budžet, deponija, voda i smeće na ulicama (VIDEO)

  1. Memet

    Urime kryetarit të ri të OSH Bujanoc! Paç fat në punën tuaj dhe bëhu kryetar i të gjithë qytetarëve të Bujanocit, le ta harrojnë ata që duan konflikte, ka edhe shumë konflikte, ne jemi fqinjë dhe shqiptarë dhe serb dhe romë dhe duhet ta mbrojmë Bujanocin tonë, le të bota e re shkoni në botën e bardhë, shikoni shtëpitë secila qepeni i dytë është ulur, fushat janë të stërmbushura me barërat e këqija. Paç fat dhe takohemi me Presidentin e Serbisë së shpejti në Bujanoc, sepse na duhet ndihma e Republikës, duam të merremi me bujqësi dhe blegtori, njerëzit këtu në jug të Serbisë janë punëtorë. Pershendetje dhe suksese. Xha Memet!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *