Škola „Sveti Sava“ oprašta se od Luke

Bujanovac, 1. avgust 2024. -Kolektiv Srednje Stručne škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu upućuje poslednji pozdrav prerano preminulom Luki Janjiću, koji je pohađao ovu školu i koga će svi zaposleni, kao i učenici, čuvati u najlepšem sećanju.

Poruku direktorke Svetlane Manasijević, u ime svih koji su deo ove škole, prenosimo u celosti.

Danas se naša škola, direktor škole, naši učenici, profesori, razredni starešina i svi zaposleni opraštaju od našeg učenika Luke Janjića.

Od samog trenutka koji nas je zadesio, ostaje nam njegov lik koji ćemo pamtiti. Njegovu hrabrost, ljubav, znanje kojim nas je neprestano osvajao.

Ono što mi ne poznajemo, a ti si nas tome naučio, je tvoja borba, snaga i vrlina tvoga lika i neizmerna večnost koju si nam podario. Bio si najbolji učenik, drug i prijatelj.

Svaka tvoja reč i bezbroj tvojih slika ostavljaju toliko sećanja, da tvoj odlazak ne može da ponese zaborav.

Zato si naš  Anđeo, ti si svetlost pred Bogom, ono što si nas naučio jeste duhovna i velika borba u kojoj smo svi bili uz tebe.

Danas su naše oči tužne i uplakane, danas svi zajedno tugujemo, znamo da za nas u školi ne odlaziš u zaborav, već skriven u carstvu nebeskom, prostranijem od svakog carstva u srcima našim.

Takvo carstvo zaslužuješ. Neka ti je Večna slava.

Sada u ovom trenutku, porodici Janjić, roditeljima i sestri izražavamo najdublje saučešće, Luka će uvek biti među nama.“

Luka Janjić je posle duge i teške bolesti preminuo 31. jula u svojoj 18. godini. Luka će biti sahranjen u četvrtak u 13 sati na Bujanovačkom groblju.

IN MEMORIAM: Luka Janjić (2006-2024)




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *