Zbog nove vlasti Mustafi ljut i na OVPMB: Zašto ćutite?!

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 5. avgust 2024. Funkcioner Partije za demokratsko delovanje (PDD) u Bujanovcu Ragmi Mustafi nikako da preboli odlazak trijumvirata Kamberi – Arifi – Musliju u opoziciju pa kritikuje i organizaciju veterana takozvane Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca (OVPMB), zato što, kako kaže, saučesnički ćute na novu vlast u kojoj su i Srbi.

-Možda to pokazuje da oni zapravo ne predstavljaju vrednosti oslobodilačkog rata, osim interesa nekih pojedinaca, interesa da se dobije borački status ili povlastice veterana – naveo je Mustafi u objavi.

Pitao se i kako je moguće da se svaki put kada se održavaju parlamentarni izbori organizacija veterana javno protivi učešću albanskih političkih stranaka, pa čak i kada su sve stranke ujedinjene i imaju podršku institucionalnih lidera Kosova i Albanije.

Lament nad Bujanovcem samozvanih čuvara nacionalnih interesa

-A danas, posle 23 godine nosilac lokalne vlasti u Bujanovcu je SNS „Aleksandar Vučić – Bujanovac sutra“ i ostale srpske liste sa pojedinim albanskim partijama, a organizacija veterana OVPMB ćuti.  Ne stide se oni koji su se pomirilii sa ovom koalicijom. Šta je sa vama koji ne reagujete, pogotovo organizacija veterana OVPMB, nikad nije kasno da se osramotite –  kaže Mustafi.

Ipak, dodao je da se solidariše i podržava borce i komandante OVPMB, ali one prave.

-A ne one koji imaju sitne političke agende. Koji pokušavaju da manipulišu javnim mnjenjem, zbog lične koristi u ime rata i njegovih vrednosti – kaže on.

Mustafi je prošle nedelje tokom uspostavljanja nove vlasti rekao i da je aktuelna vladajuća većina projekat Bezbednosno – inoformativne agencije (BIA).

Mustafi: Novu većinu u Bujanovcu formirala BIA

 




One thought on “Zbog nove vlasti Mustafi ljut i na OVPMB: Zašto ćutite?!

  1. Don

    Zato što treba da ćutite, živiš u Srbiju momče ako ti nevalja ajde u P. M. Sve imate i opet vam nevalja. Epa nije više 2001 sad Srbija ima Predsednika pravog.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *