Bruka i sramota u centru Bujanovca, stanari traže hitnu reakciju nove vlasti (foto)

Bujanovac, 6. avgust 2024. Stanari stambenih zgrada na trgu u Bujanovcu ogorčeni su zbog gomile smeća i legla zaraze nadomak njihovih stanova. Oni su preko Javi Bujanovačkim zatražili od nadležnih da hitno reše problem sa kojim se suočavaju više godina.

Kroz kakvo ruglo moraju da prođu da bi došli do svojih stanova vidi se na fotografijama koje su dostavili u utorak ujutru našem portalu. Prizor iz strogog centra grada je zaista poražavajući.

-Po najavi aktuelnog predsednika skupštine, hoćemo li da čekamo sredinu avgusta za promenu rukovodstva u JP “Komunalac”. Do tada će se na ovoj vrućini sigurno javiti neka zaraza. Stanari ulaza 250 na trgu u Bujanovcu, do svojih stanova moraju da prođu kroz đubre, koje se sve više gomila. Bukvalno, cela ulica Josifa Janjica, svi objekti (lokali, prodavnice, banke i tezge) odlažu otpad na ovom mestu. Stanari se pitaju, ima li nekog rešenja za aktuelni problem u centru grada – naveo je jedan od stanara.

Bujanovačke su nebrojeno puta pisale o ovoj kritičnoj tački po pitanju odlaganja i odvoženja smeća u gradu. Krajnje je vreme da se nešto preduzme.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *