Predsednik i zamenik odmah reagovali posle pisanja Bujanovačkih

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 6. avgust 2024. Predstavnici nove vlasti u Bujanovcu pokazuju da žele da rešavaju probleme građana i da obećanja nisu mrtvo slovo na papiru. Ubrzo nakon objavljivaja teksta na našem portalu o tome da su stanari stambenih zgrada na trgu u Bujanovcu ogorčeni zbog gomile smeća nadomak njihovih stanova i da traže da nova vlast reaguje, našu redakciju je pozvao zamenik predsednika opštine Aleksandar Milošević.

Nakon što smo mu javili da su ispražnjeni samo kontejneri, ali da je gomila smeća ostala okolo, Milošević je razgovarao sa predsednikom opštine Arberom Pajazitijem o tome da se i to odmah sredi.

Bruka i sramota u centru Bujanovca, stanari traže hitnu reakciju nove vlasti (foto)

-Predsednik je odmah pozvao direktora Komunalca i naložio da se i to sredi. Rečeno mu je da je jedan kamion pokupio deo smeća i da će se ubrzo vrati po ostalo, tako da bi danas trebalo da bude sve uklonjeno. Trudimo se da uradimo sve što trenutno možemo, da popravimo saradnju sa Komunalcem, jer nam je stalo do toga da nam grad bude čist i da građani budu zadovoljni – kaže Milošević za Bujanovačke.

Do izbora novog direktora na čelu JP Komunalac, kako kaže, stoje na raspolaganju građanima i daju sve od sebe da tekuće probleme reše.

Smena aktuelnog rukovodstva Komunalca i novi direktori posle 15. avgusta




2 thoughts on “Predsednik i zamenik odmah reagovali posle pisanja Bujanovačkih

  1. Dubnicanin

    Milosevicu za pocetak budi realan pa daj sansu drugima sa biroa rada a suprugu odpuati iz prosvete.
    Pokazi narodu da si za da pomazea drugima.
    Ona je mlada ima vreme kad ce da se zapoali i radi
    Ima mnogo pre nje koji su na biro rada
    Sad pokazi svoje namere.
    Komsinica iz Dubnice moze da ceka jos.

    Reply
  2. prce dejan

    BRAVO SAMO TAKO I JEDINSTVENO ČUVAMO NAŠ GRAD SVIH NACIONALNOSTI!!! ŽIVELO NOVO RUKOVODSTVO SO BUJANOVAC!!!! ŽIVELA SRBIJA I SVI GRADJANI!!! Izvolite kod mene na slavu 9 avgusta Predsedniče!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *