Petlići i pioniri BSK u Prvoj ligi RIS

Bujanovac, 17. avgust 2024. Pioniri i petlići FK BSK Bujanovac nastupaće u Prvoj ligi Regiona Istočne Srbije (RIS) u sezoni 2024/25.

-Vrhunac našeg višegodišnjeg rada jeste mesto među 14 najboljih klubova u Prvoj Ligi Regiona Istočne Srbije. Ozbiljan izazov za sve u klubu i jedna ozbiljna prilika za sve dečake da kroz utakmice sa najboljim ekipama nastave svoj rast i razvoj. Prilika da kvalitetnim radom i dobrim igrama svaki dečak skrene pažnju na sebe i prezentuje klub na najbolji mogući način – naveli su danas iz bujanovačkog kluba.

Mladi fudbaleri BSK takmičiće se sa ekipama: Radnički Niš, Radnički Pirot, Šampion Leskovac, Lider Leskovac, Vlasina, Filip Filipović Niš, Budućnost Popovac, Prestiž Vranje, Fk Radnik Surdulica, Dubočica Leskovac, Car Konstantin Niš, Kopernikus Niš, Real Niš.

Prošle sezone petlići BSK bili su šampioni su RIS 2 lige, dok su pioniri bili peti.

Petlići BSK najbolji u ligi (foto)

Novu sezonu, u kvalitetnijoj ligi, ove dve selekcije počinju poslednjeg vikenda u avgustu kada će dočekati ekipu Šampion iz Leskovca.

Bujanovačke su ranije pisale da za prvotimce BSK sezona u Zoni Jug počinje ovog vikenda.

Počinje: BSK igra prvu utakmicu u Zoni Jug posle skoro 10 godina




One thought on “Petlići i pioniri BSK u Prvoj ligi RIS

  1. Zoran

    Bravo za petliće Fk BSK nadamo se da će ova dečica zablistati u nekim klubovima poput Crvene Zvezde, Partizana, Vojvovodine, Radnički Niš, Ofk Beograd, Dinamo Vranje, Radnik Surdulica, TSC, ali i nastaviti u Milan, Lacio, Bajern Minhen, Real Madrid, Barselona, Osasuna, PAOK, Olimpijakos, Panatanikos, CSK Moskva, Zenit, itd, itd, bravo još jednom ovaj mali na kraju što nije u sportskoj opremi vrh je talent gledali smo pre neki dan i još klinaca ima samo nastavite sa treninzima i biće tu vrh fudbalera i reprezentativaca Srbije.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *