Još jedan demanti Elektrodistribucije Vranje

Bujanovac, 21. avgust 2024. (foto arhiva) – Na adresu portala Bujanovačke u utorak je stigao još jedan demanti Elektrodistribucije Vranje koji prenosimo u celosti.

 

Poštovani,

u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima, Elektrodistribucija Srbije demantuje netačne navode da smo tek posle pet dana reagovali na tekst „Požar u Brnjaru uništio dve kuće i plemnje“, koji je objavljen u četvrtak, 15. avgusta 2024. godine na https://bujanovacke.co.rs/2024/08/15/pozar-u-brnjaru-unistio-dve-kuce-i-plemnje/ i zahevamo da u skladu sa odredbama zakona kojima se uređuje pravo na odgovor na informaciju objavite ovaj demanti.
Potpuno je netačno da je Elektrodistribucija Srbije tek danas, 20. avgusta reagovala na tekst „Požar u Brnjaru uništio dve kuće i plemnje“. U petak, 16. avgusta poslali smo na adresu navedenu na vašem portalu prvi odgovor na tekst, nakon toga u subotu, 17. avgusta poslali smo demanti koji takođe niste objavili, da biste tek treći put upućen demanti objavili uz netačan komentar. Prema tome kontinuirano obmanjujete javnost oko informacija koje dolaze iz Elektrodistribucije Srbije. Još jednom vas pozivamo da se za sve informacije obratite na mejl adresu pr@ods.rs.
U nastavku, kao dokaz, prosleđujemo i sva tri mejla kojima je reagovano na vest.

S poštovanjem,
Ogranak Elektrodistribucije Vranje

Distribucija Vranje o požaru u Brnjaru




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *