Ministar Glišić u Bujanovcu sa predstavnicima nove vlasti

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 22. avgust 2024. Ministar za javna ulaganja u Vladi Srbije Darko Glišić posetiće u petak Bujanovac i sastaće se sa predsednikom opštine Arberom Pajazitijem, njegovim zamenikom Aleksandrom Miloševićem i predsednikom skupštine Dritonom Redžepijem, potvrđeno je danas Bujanovačkim u Opštini. Ovakvi sastanci bili su prava retkost proteklih godina.

Pored sastanka sa predstavnicima nove vlasti u Bujanovcu, ministar će obići i Srednju školu „Sveti Sava“ koja se rekonstruiše od juna prošle godine, a rok za završetak radova istekao je krajem aprila ove godine.

„Svetosavci“ i posle 1. septembra na Ekonomskom fakultetu

Prethodnih godina, posebno protekle četiri, tokom koje je na vlasti u Bujanovcu bila albanska koalicija na čelu sa Nagipom Arifijem, ovakvih sastanka čelnika opštine sa ministrima koji su istovremeno i visoki funkcioneri SNS gotovo da nije bilo. Inače, ministar Glišić je predsednik Izvršnog odbora SNS.

Ministri su obilazili Bujanovac, ali uglavnom zaobilazili Opštinu i vlast.

Promene po ovom pitanju preko Bujanovačkih je praktično najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić 2. avgusta, svega nekoliko dana posle uspostavljanja multietničke vlasti u opštini, u kojoj su i lokalni naprednjaci.

Vučić za Bujanovačke: Investicije uskoro stižu u Bujanovac (VIDEO)

Sutrašnjem sastanku u kabinetu predsednika Opštine Arbera Pajazitija prisustvovaće i direktor Službe Koordinacionog tela za jug Srbije Nenad Mitrović. Početak je zakazan za 11 časova.




One thought on “Ministar Glišić u Bujanovcu sa predstavnicima nove vlasti

  1. Navijač BSK Vojče

    Poštovani gospodine Ministre!
    Potrebno je dosta toga Bujanovcu ali neka bude puštena osnovna škola za decu i eto ako može da se uredi gradski stadion gde igra BSK malo neko ulaganje i pomoć jer našoj deci znači fudbal i sport u našem gradiću, toj neće Mitrović da vam kaže ali mi vas molimo da nam u tom domenu pomognete. Živi bili veliki pozdrav od Navijača BSK ⚪🔵🇷🇸 pa izvolite da nas gledate protiv Pčinje iz Trgovište 🇷🇸🔵⚪🙏⚽

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *