Najmlađi fudbaleri BSK spremni za početak sezone

Bujanovac, 22. avgust 2024. U sklopu priprema za takmičarsku 2024/25 godinu, selekcije pionira i kadeta FK BSK iz Bujanovca odigrale su mečeve protiv ekipe Š.F Prestiž iz Vranja. RIS 1 liga počinje 31. avgusta, a RIS 2  početkom septembra.

-Odigrane su izjednačene utakmice u obe selekcije, prave takmičarske, sa puno jakih duela ali i lepih poteza i golova. Formiranje kadetske selekcije u prošloj sezoni ispostaviće se kao odličan potez – poručuju iz BSK-a.

Dodaju da su dobar utisak ostavili kadeti.

-Posebnu pažnju na sebe skrenule su novajlije u ekipi, ali i nosioci iz prethodne sezone koji su priključeni treninzima seniorskog tima. Pioniri će se ove sezone takmičiti u RIS 1 ligi, koja startuje 31. avgusta, dok će kadeti svoje takmičenje u RIS 2 ligi početi 06/07 septembra – kažu u klubu.

Peta pripremna utakmica za petliće odigrana je danas na domaćem terenu.
-Danas smo ugostili odličnu ekipu K.F Trnovac u sklopu priprema za prvenstvene utakmice koje nas očekuju. Odlična utakmica, dinamična, puno jakih duela na obe strane, sve ono što nas očekuje u borbi za bodove. Kvalitetom igre možemo biti delimično zadovoljni, nedostajalo je čvrstine i hrabrosti u prvom delu utakmice, dok smo u drugom delu podigli nivo igre i trčanja što je rezultiralo prelepim golovima iz smislenih akcija – dodaju iz BSK-a.

Petlići i pioniri BSK u Prvoj ligi RIS




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *