U nedelju svi na stadion: BSK dočekuje Pčinju

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 22. avgust 2024. Posle skoro 10 godina prvu utakmicu u Zoni Jug pred svojim navijačima fudbaleri bujanovačkog BSK odigraće u nedelju (25. avgust). Protivnik je FK Pčinja iz Trgovišta, dojučerašnji srpskoligaš.

Iz BSK su uputili poziv svojim navijačima i svim ljubiteljima fudbala da dođu na stadion i budu deo povratka bujanovačkog kluba na fudbalsku mapu.

-Vreme je da se svi okupimo i stanemo uz naš tim. Posle 10 godina borbe, snova i nade BSK Bujanovac se konačno vratio tamo gde pripada. Sada nas čeka važan ispit, utakmica na domaćem terenu protiv izuzetno jake ekipe Pćinje iz Trgovišta – poručuju iz kluba.

BSK je prošle sezone izborio povratak u Zonu Jug, osvojivši prvo mesto u Pčinjskoj okružnoj ligi. U prvom kolu prošlog vikenda Bujanovčani su osvojili bod na gostovanju Radanu u Lebanu.

BSK na startu sezone doneo bod iz Lebana

-Ovo je naša prilika da pokažemo da BSK Bujanovac ne igra samo fudbal, vec igra srcem za svoj grad i svoje ljude. Pčinju dočekujemo spremni, hrabri i odlučni, ali vaša podrška može biti odlučujuća. Dođite na stadion, podignite glas i budite deo ove velike price! Zajedno, možemo sve! Mi smo tu, VRATILI SMO SE i sada je vreme da to i pokažemo – glasi emotivna poruka kluba.

Pčinja je u prvom kolu ubedljivo pobedila Jedinstvo iz Bošnjaca sa 3:0. Utakmica na stadinu BSK počinje u 16:30h.

Počinje: BSK igra prvu utakmicu u Zoni Jug posle skoro 10 godina

 




3 thoughts on “U nedelju svi na stadion: BSK dočekuje Pčinju

  1. Milan

    VOLIMO FUDBAL I DA BSK POBEDI PČINJU: LITURGIJA JE IZJUTRA DODJI TE NAKON TOGA ODMORITE I ČETRI ILI TRI SATA RANIJE U PRODAVNICE, KAFIĆE OKOLO STADIONA DODJITE BUJANOVČANI MAJCE PONESITE PLAVE ILI BELE OVO JE TEK POČETAK, ORGANIZOVAĆEMO SE JOŠ BOLJE U NAREDNOM PERIODU NAŠ BSK MORA U SRPSKU LIGU 🔵⚪🏆🇷🇸⚽ SVI NA STADION. VELIKI POZDRAV DOLAZE NAM I DRUGOVI IZ VRANJA DA NAM POMOGNU U ORGANIZACIJI. NAPRED BSK BUJANOVAC. POSLE TEKME U KAFANU NA ĆEVAPE I PIVO.

    Reply
  2. Navijač BSK Nanko

    DA ODUVAMO PČINJU A MOŽEMO SVI NA LITURGIJU I ČETRI SATA RANIJE OKOLO STADION SVI GRUPNO DA UDJEMO I PLAVO ILI BELU MAJCU PONESITE OD KUĆE. NAPRED BSK 🇷🇸⚪🔵⚪🔵🙏⚽❤️🏅

    Reply
  3. Mićko

    Svi na stadion da damo vetar u ledja našim fudbalerima da BSK 🔵⚪⚽💪pobedi da se Bujanovac na noge digne pozivamo sve ljubitelja fudbala svi na liturgiju prvo a onda četri sata pre utakmice u blizini stadiona i svi grupno da udjemo ⚪🔵⚽🎖️🇷🇸 neka svako od kuće ponese plavu ili belu majcu 🇷🇸⚽ da grmi Bujanovačka Bombonjera 🙏🥇🎖️Napred BSK 🎖️🙏⚽🇷🇸🔵⚪💪Šampioni moramo biti!!!! 🏆🏆🏅

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *