Ministar Glišić u Bujanovcu najavio rešavanje problema vodosnabdevanja (VIDEO)

Bujanovac, 23. avgust 2024. – Ministar za javna ulaganja u Vladi Srbije Darko Glišić rekao je u Bujanovcu da će problem vodosnabdevanja u opštini biti rešen, javlja reporter Bujanovačkih koji prati posetu ministra Opštini Bujanovac.

Glišić je u razgovoru sa predsednikom opštine Arberom Pajazitijem rekao da je potrebno napraviti dugoročni plan oko vodosnabdevanja.

Vi kao predsednik opštine najbolje znate koji su to najveći problemi. Da napravimo višegodišnji plan razvoja i da rešavamo te probleme, da problem sa vodom bude rešen, rekao je Glišić.

Ministar Glišić u Bujanovcu sa predstavnicima nove vlasti

Pajaziti mu se zahvalio na poseti, u svoje i ime građana Bujanovca, kao i na ulaganjima ovog ministarstva. Pajaziti je ministru rekao da je Opština Bujanovac uradila sa svoje strane sve da se učenici vrate u renoviranu Školu „B. Radičević“, i podsetio da je u toku rekonstrukcija Škole Sveti Sava.

-Znam da su u planu i rekonstrukcije škola u Lučanu i Biljači, i od vas tražim samo da se ubrza početak radova-rekao je Pajaziti.




One thought on “Ministar Glišić u Bujanovcu najavio rešavanje problema vodosnabdevanja (VIDEO)

  1. Časlav

    Svaka čast G. Ministru i novom rukovodstvu SO Bujanovac neka vlada pomogne oko pustanja škole i da nam stadion BSK renoviraju malo tribine, ogradu, i svlačionice nije to puno sredstava da nam se deca sportom bave. Hvala na poseti Gospodinu Ministru!!! Mitrović ni da bekne, čuvaj bože!!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *