Pajaziti: Glišić obećao da će Vlada Srbije uvek biti uz Bujanovac, lokalna vlast otvorena za saradnju

Bujanovac, 23. avgust 2024.- Svesni smo da bez podrške centralnih institucija nema ni lokalnog razvoja. Lokalna samouprava Bujanovca će ubrzati i produbiti kontakte sa ministarstvima kako bi, pored realizacije različitih projekata, korak po korak zapošljavala naše kadrove u državnim organima lokalnog i regionalnog delokruga, objavio je predsednik opštine Arber Pajaziti nakon posete Bujanovcu Darka Glišića, ministra za kapitalna ulaganja.

Ministar Glišić: Plaćam ručak ako se ovaj posao završi (VIDEO)

“Danas smo sa kolegama primili ministra za javna ulaganja u Vladi Republike Srbije Darka Glišića.

Istakli smo značaj kapitalnih investicija u našoj opštini, uključujući i škole.

Školski objekti u Biljači, Lučanu, sportska sala u Trnovcu, jačanje resursa pijaće vode, zamena podzemnih vodovodnih cevi, konačno rešenje pitanja deponije, samo su neki od predloženih projekata koje smo predstavili ministru.

Glišić: Bez brige, čim je Vučić obećao biće investicija (video)

Ministar Glišić je obećao da će se Vlada posvetiti Bujanovcu i da će uvek biti uz lokalnu vlast.
Sa svoje strane, iskazali smo spremnost za saradnju, svesni da bez pomoći centralnih institucija nema razvoja na lokalnom nivou”, objavio je Pajaziti.

 




2 thoughts on “Pajaziti: Glišić obećao da će Vlada Srbije uvek biti uz Bujanovac, lokalna vlast otvorena za saradnju

  1. Gorta

    Svaka čast za Vladu Republike Srbije!!! Samo neka se malo zainteresuju evo neka krene obnova Motela, Bujanovčke banje ulaganje u sport da BSK udje u veći rang i renovira se Bujanovačka Bombonjera da Mitrović dodje na utakmicu u Nedelju bude uz narod a ne da bega sa onog njegovog Barmena Vanju po kafane e toj kad bude biće full za gradjanastvo. Da tipa mlade ljude motivišu da eto nešto se radi, ima stručnjaka koji su satreni svih ovih godina. Zato Ministre pomozite da dignemo Bujanovac kao u vreme Randjela Veljkovića legendu Bujanovca. Njegov unuk vodi Lovačko udruženje perfekt profisionalno eto takav dečko treba u Opštinu mlad i perspektivan.

    Reply
  2. Noka

    Samo da se škole puste u radu, voda i rekonstrukcija stadiona BSK eto tribine da se urede, ograda, i svlačionice. Treba za našu decu Gospodine Ministre, pisaćemo mejl Našem Vučiću, više verujemo na lokalu Predsedniku Bujanovca nego na Mitrovića i Boske dok nam je Vučić Bog. Živeo Vučić i pomogni BSK

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *