Bujanovčani željni fudbala, očekuje se pun stadion BSK protiv Pčinje

Bujanovac, 25. avgust 2024.- Sudeći po komentarima naših čitalaca, Bujanovac posle mnogo godina trese fudbalska euforija uoči utakmice BSK – Pčinja.

BSK je ponovo zonaš, a vetar u leđa ekipi i navijačima dao je remi u prvom kolu Zone Jug u Lebanu.

Navijači u komentarima veruju da Pčinja nije nesavladiva iako je tim iz Trgovišta prošle sezone igrao Srpsku ligu, treće po snazi takmičenje u zemlji.

Najverniji navijači pozivaju Bujanovčane da ispune stadion BSK u nedelju, ali u komentarima apeluju i da se pronađe novac za sređivanje tribina, ograde i svlačionica.

Iz BSK su uputili poziv svojim navijačima i svim ljubiteljima fudbala da dođu na stadion i budu deo povratka bujanovačkog kluba na fudbalsku mapu.

-Vreme je da se svi okupimo i stanemo uz naš tim. Posle 10 godina borbe, snova i nade BSK Bujanovac se konačno vratio tamo gde pripada. Sada nas čeka važan ispit, utakmica na domaćem terenu protiv izuzetno jake ekipe Pćinje iz Trgovišta – poručuju iz kluba.

U nedelju svi na stadion: BSK dočekuje Pčinju

BSK je prošle sezone izborio povratak u Zonu Jug,osvojivši prvo mesto u Pčinjskoj okružnoj ligi. U prvom kolu prošlog vikenda Bujanovčani su osvojili bod na gostovanju Radanu u Lebanu

Pčinja je u prvom kolu ubedljivo pobedila Jedinstvo iz Bošnjaca sa 3:0.

Utakmica na stadinu BSK počinje u 16:30h.




2 thoughts on “Bujanovčani željni fudbala, očekuje se pun stadion BSK protiv Pčinje

  1. Čiča Noka

    Svi na stadion pozivamo i Predsednika Opštine da dodje jer je to i njegov klug kao i Gospodina Mitrovića da dodje i daju podršku našem voljenom BSK jer ako može onaj Žuti da pomaže svojoj Pčinji, da i naši dodjo i daju podršku našem klubu. Napred BSK 🥇🔵⚪⚽

    Reply
  2. Milan

    Pobeda svi na stadion pre utakmice 4 sata ranije majce od kuće plavu ili belu da BSK 🔵⚪⚽🙏🇷🇸❤️ danas pobedi na Bujanovačku Bombonjer!!! Uskoro pravi se grupa koja će bodriti BSK svugde de igra!!! Ajde Bujanovac na noge da danas slavimo prvu pobedu!!! Živela Srbija 🇷🇸❤️ napred BSK ⚽🔵⚪🏅🥇🇷🇸❤️

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *