Pajaziti opoziciji: Svi su osudili govor mržnje, i tako treba da bude

Bujanovac, 29. avgust 2024. – Predsednik opštine Arber Pajaziti replicirao je opoziciji, pre svega odborniku PDD Ragmiju Mustafiju, javlja reporter Bujanovačkih koji prati drugu sednicu So Bujanovac u novom sazivu:

Kad već pričate o zapošljavanju Albanaca i Srba, jedan vaš direktor deli ugovore o zapošljavanju na stalno, bez ikakve saglasnosti i odluka, to ste radili i u prošlim mandatima. Ragmi Mustafi banalizuje stvari kada govori o poseti ministra Glišića, pa priča o ‘globalnom zagrevanju’. Taj deo sastanka koji ste videli u medijima je bio neformalni, početak, a sve zvanično smo rekli na konferenciji za štampu.
Vi to znate, ali vaš manir je da banalizujete stvari i ja vas ohrabrujem da nastavite tako, jer koliko se to sviđa građanima pokazuje broj glasova koje ste dobili.
Grafite mržnje su osudili svi i time sam zadovoljan, tako treba. Nisam video ni čuo nijedan jedini komentar srpskih građana da odobravaju te poruke mržnje.
Sve tri zajednice su protiv poruka mržnje“, rekao je Pajaziti.

Mustafi je, pre toga, između ostalog, kritikovao način na koji su razgovarali Pajaziti i ministar Glišić, kao i teme tog prošlonedeljnog sastanka, navodeći da je komično da se za problem vodosnabdevanja u Bujanovcu okrivi globalno zagrevanje. Odbornička grupa kojoj pripada Mustafi zatražila je i da Skupština osudi govor mržnje, odnosno poruke protiv Albanaca koje su se nedavno pojavile u Domu zdravlja.

Na dnevnom redu današnje druge sednice novog saziva između ostalog je i izbor direktora, nadzornih i upravnih odbora javnih preduzeća i ustanova.

Počela sednica SO Bujanovac: Ramadani pita kako „neki Dragan može da zameni Nehata“




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *