Petlići i pioniri BSK ubedljivi na startu Prve RIS lige

Bujanovac, 1. septembar 2024. Na debiju u Prvoj RIS ligi pioniri i petlići FK BSK Bujanovac odigrali su sjajno na svom terenu i ostvarili ubedljive pobede protiv vršnjaka iz ekipe Šampioni Leskovac.

-Sasvim zasluženo, ali teže nego što rezultati govore selekcije pionira i petlića upisale su po 3 boda na otvaranju sezone. Petlići su dopadljivom igrom od početka utakmice kontrolisali I igru i posed i sa golom prednosti otišli na odmor (1:0). Otpor gostiju u potpunosti je slomljen u prvoj polovini drugog poluvremena sa tri brza gola što je rezultiralo pobedom sa ubedljivih 7:0.  Pioniri su na krilima raspoloženih Isenija i Aleksića isto bili ubedljivi (6:0) i pokazali još jednom da se radi o talentovanoj generaciji koja već ima određenih uspeha iza sebe. Bravo deco, idemo dalje – poručili su iz kluba.

U drugom kolu, sledećeg vikenda, Bujanovčani gostuju ekipi Vlasine.




One thought on “Petlići i pioniri BSK ubedljivi na startu Prve RIS lige

  1. Milko Djurovski

    Bravo sokoli budućnost FK BSK ⚽🏆🇷🇸⚪🔵💪🏆 trenirate jednog dana bićete možda uzdanice Crvene Zvezde, Partizana, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Dinama Vranja, Radnika, Slobode iz Užica ali možda i Mančester, Bayern, PAOK, Barsa, PSG, Lion, Reala, Milana, Verone, Napoli, Intera itd, itd, gledao sam i svaka pohvala odlično barataju loptom ima par dečaka koji su vrh svi su ok ali ima talenta ovaj mali što nije u opremi brz i odlično barata loptom. Svaka čast treneru šefu kako već pozdrav Milko!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *