Zona Jug: BSK odoleo i lideru na tabeli

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 1. septembar 2024. Fudbaleri bujanovačkog BSK vratili su se neporaženi sa još jednog teškog gostovanja. Bujanovčani su u subotu u trećem kolu Zone Jug remizirali bez golova sa FK Gracko u Kuršumliji.

Zlata vredan bod u duelu sa liderom na tabeli osvojen je posle velike borbe. Bujanovački tim je u 80. minutu ostao sa desetoricom na terenu zbog crvenog kartona, ali je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Braco Radojević

-Ne možemo da budemo nezadovoljni bodom protiv ekipe kakva je Gracko, pogotovo na gostujućem terenu. Imali su nekoliko izglednih prilika, ali smo uspeli da se odbranimo. Bilo je par šansi i da mi postignemo gol. Idemo dalje, u narednim mečevima imamo realne šanse za prvu pobedu u ovoj sezoni – kaže kapiten BSK na ovom meču Braco Tiago Radojević za Bujanovačke.

Bujanovčani su osvojili po bod u sva tri meča od starta sezone protiv favozivanih protivnika – Radana u Lebanu, Pčinje u Bujanovcu i sada Gracka.

Inače, radi se o klubu iz Starog Gracka na Kosovu i Metohiji koji svoje mečeve kao domaćin igra u Kuršumliji. Pre susreta sa BSK, imali su maksimalan učinak, odnosno dve ubedljive pobede.

BSK u sledećem kolu dočekuje ekipu iz Donje Lomnice.

U subotu je odigran i derbi u Trgovištu u kojem je protiv domaće Pčinje slavila Morava iz Vladičinog Hana sa 2:1.

U nedelju igraju:   Radan – OFK Topličanin

Jedinstvo (Gornje Stopanje) – Sloga (Leskovac)

Donja Lomnica – Jedinstvo (Bošnjace)

Kosovac – Žitorađa

 




2 thoughts on “Zona Jug: BSK odoleo i lideru na tabeli

  1. Boško

    POBEDA MORA DA BUDE ŽIVEO BSK BUJANOVAC DA DODJE I PRESEDNIK OPŠTINE I KORDINACIONO TELO NEKO DA GLEDA JER SU NAM POTREBNI KAO NIKAD. STADION DA SE UREDI MALO TRIBINE, SVLAČIONICE NEKI MURAL DA URADIM 💪🔵⚪🏆🇷🇸⚽🥇🥇🙏

    Reply
  2. milan

    Bravo momci ajmo sada u što većem broju u naš Bujanovac da bodrimo naš BSK 🔵⚪🇷🇸 da vidi Srbija šta je BSK još jednom pozivamo da nam stadion renoviraju a fudbal da se igra u naš Bujanovac 🇷🇸⚪🔵🎖️🏆⚽⚽. Svi na stadion braćo pobeda mora biti 🏆🎖️🔵⚪🇷🇸💪🏅Uskoro i zvanična navijačka grupa neka bude iznenadjenje zastava 60 x 60 m je u izradi na kojoj će pisati BSK Bujanovac Srbija 🇷🇸🏅🎖️🏆⚽

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *