Mitrović i Pajaziti zajedno podelili rančeve i pribor prvacima

Bujanovac, Preševo, 3. septembar 2023.- Koordinaciono telo za tri opštine u ponedeljak je novim školskim rančevima i priborom obradovalo sve prvake u Bujanovcu i Preševu, dok će danas poklone dobiti njihovi drugari u Medveđi. Ukupno će pribore i rančeve dobiti 755 prvaka, najviše u Bujanovcu – 386, u Preševu 314 a u Medveđi 55. Za ovu namenu je iz budžeta KT izdojeno ukupno 3,19 miliona dinara.

Koordinaciono telo deli rančeve i pribor prvacima u Bujanovcu, Preševu i Medveđi

Vršilac dužnosti direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović lično je podelio poklone đacima prvog razreda u OŠ „Dragomir Trajković“, MZ Žbevac u Bujanovcu, OŠ „Selami Halači“ u MZ Oraovica u Preševu, OŠ „Vuk Karadžić“ u MZ Železnička stanica u Preševu i OŠ „Muharem Kadriu“, MZ Veliki Trnovac u Bujanovcu.

Tokom posete osnovnim školama u opštini Preševo, podeli rančeva i školskog pribora đacima prvacima prisustvovao i je načelnik Odeljenja za društvene delatnosti Esat Sejdiju iz opštine Preševo, dok je u opštini Bujanovac podeli rančeva i školskog pribora prisustvovao predsednik opštine Bujanovac, Arber Pajaziti sa saradnicima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *